Algselt postitas ertz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas ertz Vaata postitustCAMPEOOOOONES HALA MADRID......
Reyes pani küll nüüd uueks hooajaks lepingu taskusse ..... super vahetus....
Talvist pildimaterjali:
Algselt postitas Tanel Vaata postitust
Teie treener fännide suunas.
Kommentaar
-
Algselt postitas mihk3l Vaata postitustÜhe mängu põhjal nüüd ei soeta üksi klubi mitte ühtegi mängijat...Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
CAMPEONES!!!!! CAMPEONES!!!!! 30!!! 30!!!
Milline mäng Reali poolt. Meisterlik. Reyes omas ikka Mallorca täiega ära. Diarralt imeline pealöök. Millised söödud Higuailt. Me väärime seda tiitlit. Lõpus hakkasime mängima nagu peab jas seda on ka tulemusest näha. Cannavarolt imelised täklingud, samuti ka Ramos´elt, RC´lt, Salgadolt. Milline draama. Ma olen sõnatu. Lõpus muutusid ka mehed ärevaks ja tegid ka lolle vigu, kuid see ei muuda midagi. Kahju küll, et Ruud ei mõõdunud Tottist, aga pole hullu midagi. Täna mängisid kõik väga hästi. Alguses küll olid mõnengad probleemid, kuid need ei muutnud seisu. Capellole väga mõnus sünnipäeva kink. Me oleme MEISTRID. Tähistmamist oli ikka väga mõnus vaadata. Kõige parem oli see, et me tähistmaise ajal hakkas järsku mu kõrvaklappidest Pazza Inter kõlama, kuid hiljem tuli sealt siiski ka Hala Madridi. Ma ei suuda oma tuju kirjeldada. Me oleme meistrid. CAMPEONES, CAMPEONES, CAMPEONES!! See oli meie 30´nes tiitel. Me oleme meistrid. Mäng oli lihtsalt SUPER! Millised emotsioonid mängijatelt. Casillasel tuli isegi pisar silma.
Muide kui Barca-Freddy seda postitust lugema satud, siis ära unusta oma lubadust:"See oleks teile, RMi fännidele, kindlasti üks kradima magus pill ja meile, Barcakatele, ülimõru. Tead, mis ma siis teeks? MA EI VAATAKS ENAM JALGPALLI. Ausalt, et enda närve lihtsalt säästa. Tra täna on närvid nii läbi tänu Barcale, et hüppa aknast alla...aga am ei tee seda"
Ok nüüd pidutsema!
CAMPEONES!! CAMPEONES!!Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Õnne Madridi fännidele.
Algselt postitas Kasper Vaata postitustMillised emotsionaalid mängijatelt.
Kommentaar
-
CAMPEONES!!!!! CAMPEONES!!!!! OLE OLE OLEEE!!!!! HALA MADRID!!!
TREINTA TITULO!!!! ehk siis hispaania keeles 30-nes TIITEL!!!!
PALJU ÕNNE.Reali fännidele väärasime seda tiitlit.Muidugi kahju et,Becks ja Roberto Carlos lahkuvad,aga vähemalt lahkub Becks Realist HISPAANIA MEISTRINA!George Best:"Kui ma sündinuks inetuna, poleks te midagi kuulnud Pelest"
Kommentaar
-
Algselt postitas nikeman13 Vaata postitustKuidas ta ühe mängu põhjal ostis?Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Eto'o cabron, saluda al campeon klippi on pakkuda?
Edit: siin on mingi
Puta Barsa ei tähenda vist päris sama, mis chi non salta(kes ei hüppa)?
Kommentaar
-
van Nistelrooy sai endale siis selle kuldse butsa ka. Õnnitlen. Seda oli tõesti lahe vaadata kui lõpus Casillasel pisar silma tuli ja kus juures kui löödi 3:1 oli Nadalil ka pisar silmasAlgselt postitas MaekasMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
-
Algselt postitas jalkameesFCKU Vaata postitustpalju siis reali väravatevahe parem oli
Mäletatavasti siis Real sügises võitis 2:0 ja kevadel mängiti 3:3.Algselt postitas MaekasMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
-
soovin õnne, kuigi ei ole päris nõus et real vääris tiitli võitu, võideti ju tänu omavaheliste mängudele, vaadates hooaega tervikuna oli tulemus keskmine, masendav algus pluss suurepärane lõpp. tiitli võidule pani kindlasti aluse capello ametisse jätmine, ma ei kujuta ette mis oleks saanud kui calderon oleks otsustanud capellole ust näidata. nüüd algab siis nö pesapunumise aeg kus realil on vaja paar auku lappida, eelkõige beckhami koht, kes oli ikkagi supper poiss ja mängis suurt rolli tiitli võidus.AILTON
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar