Algselt postitas caesar112
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas caesar112 Vaata postitustAga miks mitte Wenger?
Ta pere on Prantsusmaal,saab külas käia.
Ta ei vihka Reali.
Ta on parem treener kui Capello.
Talle meeldib Reali stiil.Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
Algselt postitas nikeman13 Vaata postitustAga Lippi ju edukas!Siin on tema saavutused.Ma ise ei viici kirjutada.
http://en.wikipedia.org/wiki/Marcello_Lippi
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustKas Lippi mitte veidikeseks ajaks aega maha ei tahtnud võtta?George Best:"Kui ma sündinuks inetuna, poleks te midagi kuulnud Pelest"
Kommentaar
-
Algselt postitas Maekas Vaata postitustAILTON
Kommentaar
-
Copa Americas löi Robinho Brasiilia eest 3 väravat, mille tagajärel Brasiilia võitis 3:0 Tšiilit. Väravad sündisid 36´, 83´ ja 87´minutil. Nende väravatega tõusis Rob turniiri parimaks väravakütiks.
Esimene värav: http://www.dailymotion.com/relevance...nho-10_sport/1
Teine värav: http://www.dailymotion.com/relevance...nho-20_sport/1
Kolmas värav: http://www.dailymotion.com/relevance...binho-30_sportFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas juhmard Vaata postitust`Goal.com-i andmetel on Robben nüüd meie. Kui,jah siis huvitav mis numbrit mees kandma hakkaks ?"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Calderonil on päris head nõuded uuele treenerile: "Everyone knows the type of coach we want: his team must play an offensive game, must keep possession for 80% of a match, must showcase spirit on the pitch and must use a defense of four or five players, as opposed to eleven." Schusteri kohta ütles Calderon, et saladust pole, ta on mu lemmik kandidaat sellele kohale. Kui veel mängijatest rääkida, siis võib-olla jääb Reyes ikkagi meile ning mul puudub informatsioon kas Baptista ja Soldado jäävad meile või lähevad uuesti laenule või sõlmivad kellegiga lepingu. Metzelder peaks nüüd juba suht kindlalt meie oma olema, mida väitis ka Calderon, siis arvatavasti hakkab ta kandma numbrit 3. Aga jah Robbenit võime me nüüd ärima hakkata. Kuskilt lugesin veel, et ka Barca on Chivu rallis tagasi ja, et me oleme vahepeal oma 11 millise pakkumisega Romale Interist ette tõusnud. Moratti ei ole vist nõus üle 10 pakkuma. Eks näeb mida me veel ette võtame ning kelle me oma hingekirja saame. Keegi kuskil rääkis kuskil eespool, et Canna ei ta Juvesse tagasi minna, siis mina tean seda, et Cannavaro tahab CL´i osaleda ja üleminek Juventusesse võib toimuda järgmisel suvel.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Maekas Vaata postitustNäita palun, et millises artiklis seda on öeldud. Minu arusaamise järgi on ainult antud luba alustada klubidevahelisi läbirääkimisi ülemineku suhtes, aga midagi konkreetset ju küll ei ole veel.Algselt postitas MaekasMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
-
Algselt postitas juhmard Vaata postitustSorry jah mu inglise keel ei ole just väga hea ja seega pidin paar korda üle lugema siis jõudis kohale2002 FC EBS Team
2003 FC Nimeta
2004 FC Nimeta
2005 FC Nimeta
2006 Tallinn United FC
2007 Tallinn United FC
Kommentaar
-
Soldado võib siirduda Villarreali Forlani kohale ning väidetavalt on Reali ja Interi vahel läbirääkimised Diarra ja Adriano vahetamise kohta. Ise loodan, et seda viimast vahetust ei toimu. Isiklikult meeldib Diarra mulle väga, tal on väga hea kaitse töö ja ka rünnakul saab hakkama, kuid arvatavasti on see lihtsalt üks kuulujutt, mis tõeks ei saa.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar