Aga ma olen üllatunud,et Reali teine väravavaht Diego López läheb Eurospordi andmetel Villareali.Kes jääb,siis teiseks väravavahiks?Äkki Dudek keeldub tulemast.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas nikeman13 Vaata postitustAga ma olen üllatunud,et Reali teine väravavaht Diego López läheb Eurospordi andmetel Villareali.Kes jääb,siis teiseks väravavahiks?Äkki Dudek keeldub tulemast.
Mijatovic läks Rooma, et kaubelda Chivu mängijaõiguste üle. Tänase päeva jooksul oodatakse selgust, et millisesse klubisse kolmest rumeenlane siirdub. RM on teinud küll suurima rahalise pakkumise (€16 M), kuid erinevatel põhjustel olid viimati Inter ja Barca võidujooksus meist eespool."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Algselt postitas nikeman13 Vaata postitustAga ma olen üllatunud,et Reali teine väravavaht Diego López läheb Eurospordi andmetel Villareali.Kes jääb,siis teiseks väravavahiks?Äkki Dudek keeldub tulemast.Algselt postitas MaekasMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
-
Algselt postitas juhmard Vaata postitustKui Toldo ei tule, siis ilmselt otsitakse edasi . Või siis Antonio Adan noorte tiimist on ka võimalus.
Teistest mängijatest me oleme sihikule võtnud Malouda. Ning Getafe nõudvat 400 000 € Schusteri eest.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas nikeman13 Vaata postitustOlete sihikule võtnud ka Sevillast Dani Alvesi.Kas keegi võiks öelda mis positsiooni mängib Dani Alves?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas nikeman13 Vaata postitustOlete sihikule võtnud ka Sevillast Dani Alvesi?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Serie A club Roma have accepted a bid from Spanish champions Real Madrid for their Romanian international Christian Chivu, Italian media reported on Tuesday.
Real director Pedrag Mijatovic is said to have had an 18 million euro (24.5 million dollar) offer accepted for the 26-year-old central defender, who can also play at full-back or in midfield.
Selle leidsin siis www.worldsoccernews.com-i avauudisena.Algselt postitas MaekasMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
-
Algselt postitas nikeman13 Vaata postitustOlete sihikule võtnud ka Sevillast Dani Alvesi.Kas keegi võiks öelda mis positsiooni mängib Dani Alves?
Kommentaar
-
Algselt postitas maanus Vaata postitustNo kui tuleb siis võiks ju Toldo panna küll algkooseisus platsile kui mängitakse hollandlaste vastu,
Kommentaar
-
Arsenal have angrily denied that Arsene Wenger had talks over Real Madrid's vacant manager's job
Mina arvan, et Wenger pole kindlasti paha manager aga kui otsida leiaks parema
Algselt postitas MaekasMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar