Väga meeldiv uudis, et Soldadoga lepingut pikendati. Loodetavasti saab piisavalt mänguaega järgmine hooaeg ja näeb siis mida see Real Madridi kasvandik suudab. Loodetavasti palju väravaid.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas mihk3l Vaata postitustKes see kepiga kunde on?"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Eelnevatele piltidele lisaks veel siis seda, et Pepega sõlmiti 5 aastane leping. Nüüd siis kõigi eelduste kohaselt väravavaht ka olemas (Dudek) ning praegu veel siis küsimus selles, et kas Saviola tuleb kindlalt Reali.
Muide meie esimene kohtumine on augustis 26/27 kodus linna rivaali Atlético de Madrid´iga. Teine kohtumine on võõrsil Villarreali vastu septembris 1. või 2. kuupäeval.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Nüüd siis Saviola ühinemine Realiga kindel. Nimelt täna õhtul saabus ta Madridi ning homme on tal arstlik kontroll ja vist ka presentatsioon.
E: Miguel Torres uuendas ka Realiga lepingut.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Ja ma veel mõtlesin nädal aega tagasi et Real sel suvel ebaaktiivne mängijate turul on.
Tegelikult ma arvan et praeguste ostudega saavad põhisse vaid Metzelder ja Reyes.
Minu arvamus:
-------------------------Casillas--------------------------
Ramos--------Cannavaro----------Metzelder----------Torres
-----------------Diarra-------------Gago-------------------
Reyes---------------------Raul----------------------Robinho
--------------------------Ruud-----------------------------
Muidugi oleneb asi ka vastasestAlgselt postitas MaekasMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
-
Algselt postitas Maekas Vaata postitustSaviola presekas kell 2. Lisaks on kossumeeskond värvanud kreeklase Papadopoulose.
AILTON
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar