Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Higuaini värav oli täitsa kobe, aga Casillase kala loko teise värava puhul oli samuti üsna lahe. Enivei, tore, et Guti vormis on. Tore, et Higuain väravale pihta lõpuks sai. Tore, et on tore
Mina peaaegu ehmatasin ära et real 0:2-st välja tuli. Olin kindel et jääb 0:3 või isegi 0:4 aga sellist minekut ei näe reali esituses tihti.
Ei näe tihti?
Sa eelmist hooaega veel mäletad?
Näiteks mäng Espanioliga!
Esimene poolaeg kaotati 1:3 ja lõpuks võideti 4:3
Ja Espaniol on Selgelt tugevam kui mingi venelaste Lokomotiiv!
Usun, et real selles mängus enam seal koosseisuga ei katseta.
Siis on loota suhteliselt kindlat mängu
Ainus tegur mis võib realile saatuslikuks saada on PSV hea väravavaht, kui viimane hästi mängib
Ainus tegur mis võib realile saatuslikuks saada on PSV hea väravavaht, kui viimane hästi mängib
Sellistel kolmepäevaturniiridel lisaaega tavaliselt ei mängita.
Vaadake YouTube'is huvitavaid videoid, nautige head muusikat, laadige üles originaalsisu ning jagage seda kõike oma sõprade, perekonna ja kogu maailmaga
Kindlasti ei mänginud Real selles mängus oma parimas rivistuses. Kahtlen väga et Granero põhirivistusse kuulub sama ka Bueno puhul
Algselt postitas Maekas
Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Ei näe tihti?
Sa eelmist hooaega veel mäletad?
Näiteks mäng Espanioliga!
Esimene poolaeg kaotati 1:3 ja lõpuks võideti 4:3
Ja Espaniol on Selgelt tugevam kui mingi venelaste Lokomotiiv!
Ma enda mäletamist mööd kirjutasin et mitte tihti mitte et kunagi. Seegi üks kord kui ütled mulle viimaste aastate jooksul veel mõne korra võtan oma sõnad tagasi
Algselt postitas Maekas
Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Täna õhtust mängu Venemaa Raudtee Karika eest PSV´ga läheme võitma, nagu Ruud ütles. Mäng algab kell 19:45 meie aja järgi. Loodetavasti näeme põnevat ning meile võiduga lõppevat mängu. Peale tänast mängu naaseme Hispaaniasse, kus toimub kolmapäeval mäng Teresa Herrera karika eest Portugali klubi Belenenses´ega. Kui me mängu võidame astume vastu kas Deportivole või Atalantale.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar