Replying to Topic \'Real Madrid\'
soccerage on originaalallikas? et ise mõtlevad uudiseid välja? ma ka arvan nii ...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Selge siis, Rivaldo Real Madridi. Kindel laks, kui soccerage nii ütleb.
Igatahes tahaks tagant järgi soovida õnne maailma parimale ründajale Ronaldole, kes sai eile 27 aastaseks. Keep the goals coming, BIG RON!!!
Kurb on see, et Raul Gonzalez vigastas puusa. Kahjuks pole mul aimugi kauaks kapten audis on, kuid loodan siiralt, et mitte liiga kauaks.
Viimasel ajal on populaarseks saanud kaitsjatel rääkida, kuidas nad Real Madridile \"ei\" ütlesid. Hei, me ei tahagi teid ju siia, eks?
See ka veel, et mul on Davidi üle hea meel, et ta on nii kiirelt sisse sulandunud ning mängib hetkel kõrgeklassiliselt ja mis kõige tähtsam - tulemuslikult.
Kommentaar
-
Klavani-teema all alanud jutu j2tkuks
ehk keelteoskuse vajalikkusest:
The thing is, Miguel-Ángel was just metres away and heard everything. \"Figo was talking to Beckham in English and to Roberto Carlos in Portuguese,\" he admitted last night, \"at first Roberto Carlos was going to take it, but then Beckham came and said he would shoot. Figo translated that to Roberto Carlos. I was listening in to what they were saying - I knew before anyone else that the Englishman was going to take it.\"
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Beckhami on tõestanud kogu maailma, et ta on tegija. Kindlasti pole Dave`i põhiroll mängusituatsioonidest väravaid lüüa, kuid ta teeb seda siiski
No kui Rivaldo tuleb, siis ma ei näe varianti, et keegi üldse kuskil vastu saab Peale ManU :P )
Eile toimus mänf legendaarse vutimehe di Stefano mälestuseks. Vastaseks oli River Plate.
37, 000 pealtvaatajat nägid, kuidas Riverit loputati- 3:1
Portillo lõi 2 ja Solari ühe väravaminge Kingissepa praami peale
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar