Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
ega tema arust vist peale reali polegi maailmas muud
eesti koondis on ka
Mis ma peaks siis hakkama ka reali vihkajaks, nagu kõik teised, kes vihkavad niisama, et äkki keegi vihkab veel reali, siis ma olen ka lahe vend fännan manut ja vihkan reali.
Mis ma peaks siis hakkama ka reali vihkajaks, nagu kõik teised, kes vihkavad niisama, et äkki keegi vihkab veel reali, siis ma olen ka lahe vend fännan manut ja vihkan reali.
Me olevat Maiconi eest Interile 30 miljoni euro suuruse pakkumise teinud ning Inter olevat keeldunud. Eks näeb kas Salgado hakkab lahkuma ning kas Real hakkab endale uut paremat kaitset otsima.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Uued kuuljutud väidavad, et Canna võib veel enne reedet Milaniga liituda. Loodetavasti ei saa see spekulatsioon tõeks. Aga kui Cannavaro peaks Milaniga liituma, siis on Real oma kunagise "püsikliendi" Interi vahetanud Milani vastu välja.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Tegelikult pole nii kole alagrupp, kui esmapilgul paistis. Werder on praegu suhteliselt haavatav, sest Almeida on onju nali. Lazio on selline veidi ebamugav ja Olympiakos on selline keskeltläbi meeskond. üllatusi võib tulla, kuid eriti uskuda ei taha. Barcelonal ja Chelseal vedas minu arvates näiteks vähem.
Kommentaar