Eks aeg näitab kas Real võidab liiga loodame parimat!!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustMis Drenthel viga on?
Kommentaar
-
Rääkides noortest täkkudest, siis on mul sügavalt kahju, et me Negredo ja De la Redi maha müüsime. Oleks võinud laenule anda. Mõlemad on ikka jõhkralt head. De la Red on ennast Getafe eest väga hästi näidanud ja ega Negredo ka halb ei ole olnud. Omad kollid on ta liigas ära löönud. Eelmisel hooajal Segundas oli ta ju ka resultatiivseim mängija. Aga teisi häid noori on ka laenul ja esindustiimis on ka suhteliselt palju noori mängumehi. Usun, et mõne aasta pärast, kui hakkab pihta nö. põlvkondade vahetus hakkavad esindustiimis särama Alberto Bueno ja Adrian Gonzalez. Muidugi ei saa ka ära unustada mees nimega Granero. Mina ütleks, et meil on praegu tiim väga korralik ja ka pealekasv on tulemas vägagi korralik.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Kuule
Algselt postitas kardul Vaata postitustKas mitte Robinho ja Higuain ja Soldado pole andekad ja noored?
Raulil on ju uuestisünd, minumeelest ta jah oli paar hooaega suht kahvatu aga nüüd pole tal höda midagi, rohkem tuleks vaadata Ruudi poole.
Minu meelest peaks Ruudi vähem kasutama ja Higuaini rohkem kasutama
Robinho peaks präägu oma ajad ära tegema.Ruud lahkub ka ma arvan varsti ja Raul noh mäng on präägu vel norm aga eks ta ka vanaks jäänd juba Higuaini suhtes on sul õigus Soldado just eriti ei usu mina vähemalt mitte.Raul ei ole uuesti sündinud!!!!!!!!!!!!iHala Madrid !
Kommentaar
-
Algselt postitas sten21 Vaata postitustEga kas mõni ''noor'' keskkaitsja on Realis noooo....Ok Cannavaro ilmselt paari aasta pärst lõpetab okei Pepe on ja noo Metzelder ka ega ta nyyd eriti noor enam poleJah kui nad hakkavad kasutama Marcelot keskkaitsjana....Seda ei usu ma eriti??????Algselt postitas MaekasMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
-
Ramos on noor, kuid tema koht on ikkagi pigem äärel. Canna on jah kõige vanem keskkaitsjate seltskonnast, kuid jah Metzelder ja Heinze pole just esimeses noorusest, kuid usun, et lähiaastatel ostetakse mõni keskkaitsja. Castillast just eriliselt säravat keskkaitsjat hetkel ei ole, kuid eks millaskil murrab keegi pealekasvust ka esindustiimi. Keskkaitsjatest on noortest parimad vast Sergio, Mateos ja Schorch. Eks paistab kas keegi neist esindustiimi pääseb, aga usun, et me ostame kellegi, kui vanemad mehed karjääril lõpetavad või lihtsalt klubi vahetavad. Raha meil ju on.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
No Pepe ja Metzelder on mõlemad küllaltki noored veel, et aastaid kõrgtasemel mängida. Ning keskkaitsja positsioonil saavad neid vigastuse korral katta Heinze, Ramos, Torres - olenevalt olukorrast siis. Canna tõenäoliselt väga pikalt meil ei mängi enam. Kas lahkub pärast seda hooaega või mängib ka järgmise. Tema lahkumisel oleks ehk tarvis kedagi noort andekat keskkaitset juurde, et suuremad vigastuskriisid üle elada. Kahju muidugi, et Brenot ei ostetud muidugi."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar