Algselt postitas vincent
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas kardul Vaata postitusta mida vile te ajate et robben on tühi koht?
Kui ta oli tühi koht ja et kõik teavad ta liigutusi , siis miks ta üksi sai alati mingi 3 või 4 kaitsja vahel rahulikult joosta ja siis tsenderdada?
Ikka päris tühi koht vist ei ole, Ruud on tühjem minu arust,
Aguilan ja De rossi veel tühjemad, nii et
Ja mis Saviola on lootusetuse puhkusele saadetud, või millal ta viimati mängu sai?
Puhta meelest on see vend ju läinud
Ja Ruudi asemel võiks Soldadot või Higuaini kasutada, siis keegi vähemalt siblib ka ja jookseb värava ees mitte ei seisa posti kõrval ja ei oota et pall jala peale tuleb, ja et saaks tühja väravasse selle palli saataMaailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas kardul Vaata postitustmis see Guti siis teeb?
Mingi parim söötja maailmas imo
Kommentaar
-
Algselt postitas kardul Vaata postitustoda mida sa põrkad, vähemalt realis on inimesed , mitte nagu barcas et hobused ja ahvid ja konna sööjad, oss selline
Pealegi see polnud mees vaid õde, loh barca pedeFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas kardul Vaata postitustoda mida sa põrkad, vähemalt realis on inimesed , mitte nagu barcas et hobused ja ahvid ja konna sööjad, oss selline
Pealegi see polnud mees vaid õde, loh barca pede
oled ise ka nüüd uhke sellise üllitise üle?
Väike bänn kuluks küll sinusugusele pärdikule muidu ära.
Loodame parimat!
Kommentaar
-
Algselt postitas kardul Vaata postitustno ikka sutike imelik on kohe kui mingi Marca kirjutab et Guti on homo siis seda karjuma hakata, Marcat ei tasu kunagi uskuda ja peale suht lamp kui ta olekski homo ju, mängida ta oskab
Kommentaar
-
Algselt postitas kardul Vaata postitustno ikka sutike imelik on kohe kui mingi Marca kirjutab et Guti on homo siis seda karjuma hakata, Marcat ei tasu kunagi uskuda ja peale suht lamp kui ta olekski homo ju, mängida ta oskabFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
See on siin juba niigi Off topicuks läinud, aga kas ma ei mäleta mitte õigesti, et Karla lendas oma kuu aega tagasi siia teemasse lausega: Ma olen nüüd Reali fänn! Avatari uskudes on Barca siis nüüdne lemmik.Algselt postitas MaekasMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
-
Algselt postitas juhmard Vaata postitustSee on siin juba niigi Off topicuks läinud, aga kas ma ei mäleta mitte õigesti, et Karla lendas oma kuu aega tagasi siia teemasse lausega: Ma olen nüüd Reali fänn! Avatari uskudes on Barca siis nüüdne lemmik.
Teistele: Iga kuulujutt ei ole tõsi. Raul ja Iker olid need mehed, kes Realiga "eluaegse" diili sõlmisid. Varsti peaks seda ka Guti tegema.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar