320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Guti on maailma parim söötja?! Miks mitte, huvitav arvamus sul ja samas ta ikkagi oskab sööta küll.
Casillas Interisse? No way...Mis häda tal on lahkuda...võõrkeelsesse keskkonda? madrid maksab talle piisavalt hästi ja teate ju küll kui ebamugav see kolimine on..
Retsept Raulile ja Casillasele...
Kommentaar
-
What: La Liga, Matchday 25
Who: Real Madrid (1st, 56pts) vs Getafe (13th, 29pts)
When: Sunday, 24th February 2008, 2100 CET
Where: Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
Referee: Luis Medina Cantalejo
Sorry ei viitsinud ära tõlkida. Aga te saate anyway kõik aru.
Real: (4-3-3): Casillas - Torres, Ramos, Cannavaro, Salgado - Guti, Gago, Baptista, Robben - van Nistlerooy, Raul.
Getafe: (4-1-3-2): Abbondanzieri (c) - Cortés, Mario, Dííaz, Licht - Pablo Hernández, Casquero, Celestini, Uche - del Moral, Braulio
Ennustatavad koosseisud olid need.
Real Madrid 3-1 Getafe
Seisu ennustus ka .Algselt postitas MaekasMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
-
Koosseis homseks Getafe vastu:
Väravavahid: Casillas & Dudek.
Kaitsjad: Ramos, Cannavaro, Torres & Heinze.
Poolkaitsjad: Diarra, Gago, Robben, Guti, Drenthe, Balboa & Baptista.
Ründajad: Raúl, Van Nistelrooy, Soldado & Higuaín.
Välja jäid: Metzelder, Marcelo, Sneijder, Pepe, Robinho, Saviola, Salgado (kõik on vigastatud) & Jordi Codina (treenri otsus).
Loodame parimat.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algkoosseis: Casillas; Sergio Ramos, Cannavaro, Heinze, Torres; Gago, Baptista, Guti, Robben; Raúl ja Van Nistelrooy.
Pink: Dudek, Drenthe, Soldado, Balboa, Higuain, Diarra.
Lähme, siis jällegi rombi formatsiooniga mängima. Loodame parimat.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Einoh. Mina oleks sellise värava peale nutma hakanud ja koju jooksnud, sest nii pole ju aus. Au meestele, et nemad seda ei teinud, vaid üritasid viha publikusse paugutades ning sputnikuid alla tuues rakendada. Müts maha. UCLi jaoks pole meeskonnal niigi mune ja nüüd keeratakse liiga ka pea peale. Samas kui nüüd suudetaks ikka tiitel võtta, sis see näitab tõelist meeskonnahinge.
Kommentaar
-
Getafe värav oli suurepärane nagu minu tänane internetiühendus. Viispluss.
No mul ei ole lihtsalt sõnu. See on haiglane.
Igastahes on see rõõmustav, et Reali mängijate sihikud on ilusti paigas. Väravaid tuleb nagu laudu saeveskist.
Ausalt öeldes, ma ei imestaks enam, kui tuleval nädalavahetusel võõrsil Huelvale kaotame. Vahe püsib veel kahe punkti peal, aga kauaks, seda ei tea. Schuster võta midagi ette!Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas rasmer Vaata postitustEi saanud kokkuvõttest täpselt aru, et miks reali meeskond nii kaua vastaste poolel oli ?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar