Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tunnistan pattu-viigivärav jäi mul nägemata, sest olin juba selle mängu suhtes lootuse kaotanud ja hakkasin telekat vaatama. Striimi võtsin uuesti lahti vahetult enne võiduväravat.
Nüüd võiks küll natuke pidutseda.
Ohh. Nüüd on võhm otsas ja peab vist oma valge särgi jälle selga tõmbama. Fantastiline mäng! Kui oli juba nii dramaatiline, kuid Pipita. Fantast. Esmalt saab Osasuna Heinze veritseva käe läbi penalti. Punal lõi sisse. Neli minutit ning Higuain tsenderdab Ramose teenitud karistuslöögi kasti, kust Robben palli ilusti peaga väravasse lööb. Kaks minutit ning Ramos annab söödu Pipitale. See oli fantastiline! Kaks aastat järjest. Mida Pepet! Mul puuduvad sõnad. Viimased kümme minutit olid nauding. Või noh mitte päris kümme, aga jah. Imeline. Me oleme meistrid.
Muide, keegi mulle mitte higist särki ei taha praegu anda? Ah perse kah! Särk seljast ja tähistama!
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Mis sa arvad kellele? Eks ikka meie "kolmandale" kaptenile. Ning kui sa ei tea, kes on meie nn. asekaptenid, siis ma võin ju su uudishimu rahuldada. Ikerile läks kaptenipael.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar