Miks Robinho pingil ega autasustamisel polnud ?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Uskumatu et Valencia lasi 9mehelisel Realil endale 3väravat lüüa.
Guti aadressil tahaks küll kriitikat teha, rikkus palju rünnaku olukordi ära, ta võiks lõpuks aru saada et parem anna kindlapeale sööt kui hakata mingit imesöötu üritama.
Ega midagi, ELAGU REAL!
Ostke üks ründaja ka juurde!
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustNägin ka seda mängu. Andke andeks, aga farss on see mis meelde tuli. Ju on see hooaja alguse vormmist tiingitud ja ennekõike kehtib siis öeldu Valencia pallurite kohta.
Kommentaar
-
Täna saab keegi endale 30. Santiago Bernabeu karika. Meie vastaseks on Sporting Lissabon.
Koosseis:
Väravavahid: Casillas, Dudek, Codina
Kaitsjad: Sergio Ramos, Miguel Torres, Gabriel Heinze, Pepe, Cannavaro, Javi García, Marcelo, Metzelder
Poolkaitsjad: De la Red, Diarra, Gago, Van deer Vart, Robinho, Robben, Drenthe, Guti
Ründajad: Higuaín, Van Nistelrooy, Raúl
Nagu näha, siis see ründajate loend on koleväike. Saviola on ka vigastatud ja nii see läheb. Loodetavasti suudame ikkagi täna mängu korralikult käima panna ning ilusa võidu lõppeva etenduse pakkuda. Loodame parimat!Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitust
Koosseis:
Väravavahid: Casillas, Dudek, Codina
Kaitsjad: Sergio Ramos, Miguel Torres, Gabriel Heinze, Pepe, Cannavaro, Javi García, Marcelo, Metzelder
Poolkaitsjad: De la Red, Diarra, Gago, Van deer Vart, Robinho, Robben, Drenthe, Guti
Ründajad: Higuaín, Van Nistelrooy, Raúl
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustMiks seda venda veel endiselt meeskonda topitakse?? Fännid ei taha ja mees ise ka nagu väga ei taha enam
Muidu mäng praegu 5-1 esimest poolaega ei näinud, keegi rääkis äkki mis tomius ka
to Olar:http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=17482&part=sports äkki siit saad midagi.
Kommentaar
-
Türa minge persse te kõik libud, kes te tahate Liga BBVA'st eelvaadet saada ja tänu kellele mul täna mäng nägemata jäi. Kuradi pederastid ma ütlen, keegi ei võinud siis helistada ja meelde tuletada, et kuule mäng hakkab, tee paus sisse? Ei. Täitsa perses lihtsalt. Kurat ma olen praegu nii närvi, et ma ei tea, mis ma ära teeks. Mul jääb 5:3 võiduga lõppenud Bernabeu karikas nägemata, ometigi olin ma koguaeg arvutis, aga lihtsalt olin nii süvenenud, et mul ei olnud lahti ei soccerneti, livescore ega teisi saite, mis oleksid mulle mängu meelde tuletanud. Ometigi mäng oli õhtul, et oleks saanud kenasti vaadata, aga ei. Kurat küll, ma ütlen!
Aga hetkel oskan vaid seda öelda, et kaks väravat lõi Pipita, ühega olid abiks Robben ja VDV ning Raul realiseeris penalti.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustTüra minge persse te kõik libud, kes te tahate Liga BBVA'st eelvaadet saada ja tänu kellele mul täna mäng nägemata jäi. Kuradi pederastid ma ütlen, keegi ei võinud siis helistada ja meelde tuletada, et kuule mäng hakkab, tee paus sisse? Ei. Täitsa perses lihtsalt. Kurat ma olen praegu nii närvi, et ma ei tea, mis ma ära teeks. Mul jääb 5:3 võiduga lõppenud Bernabeu karikas nägemata, ometigi olin ma koguaeg arvutis, aga lihtsalt olin nii süvenenud, et mul ei olnud lahti ei soccerneti, livescore ega teisi saite, mis oleksid mulle mängu meelde tuletanud. Ometigi mäng oli õhtul, et oleks saanud kenasti vaadata, aga ei. Kurat küll, ma ütlen!
Aga hetkel oskan vaid seda öelda, et kaks väravat lõi Pipita, ühega olid abiks Robben ja VDV ning Raul realiseeris penalti.
Kommentaar
-
Pohui või mitte, aga mängu oleks tahtnud ikka näha.
MATCH REPORT
5 - Real Madrid: Dudek (Codina, 46'); Sergio Ramos (Torres, 46'), Pepe (Cannavaro, 46'), Metzelder (Javi García, 46'), Marcelo (Heinze, 77'); Gago (Diarra, 64'), Guti (De la Red, 46'), Van der Vaart; Robben (Drenthe, 46'), Raúl (Van Nistelrooy, 46') & Higuaín.
3 - Sporting Portugal: Rui Patricio (Tiago, 46'); Pedro Silva (Abel, 46'), Caneira (Adrien, 76'), Polga, Ronny (Tonel, 46'); Pereirinha (Romagnoli, 60'), Veloso, Rochemback (Moutinho, 46'), Izmailov; Rodrigo Tiui (Yannick, 46') & Hélder Postiga.
Goals: 1-0, 15': Higuaín. 2-0, 19': Robben. 3-0, 23': Higuaín. 3-1, 31': Izmailov. 4-1, 40': Raúl. 5-1, 43': Van der Vaart (Polga scores an own goal). 5-2, 74': Yannick. 5-3, 90': Veloso.
Referee: Velasco Carballo. Booked Cannavaro (89'), Polga (38'), Tonel (63') & Adrien (87').
Teisel poolajal kandis kaptenipael ei keegi muu, kui Fabio Cannavaro. Mängu parimaks valiti Pipita.
Leidsin ka kordusteta väravad. Siiski pean vist natukene oma pessimismi vähendama. Kõik on võimalik. Pilt siis ise selline.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustUefa Meistrite Liiga H-alagrupp:
Real Madrid
Juventus
Zenit
BATE
Ma ei ütle midagi.Joga Bonito!!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar