Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
täna võideti võõrsil valladolidi 3:2
real jäi kyll 2-0 taha, aga ikkagi võideti
väravad:
33\' oscar 1:0
41\' oscar 2:0
48\' ronaldo
62\' figo (pen)
90\' ronaldo
solari sai kax kollast, neist viimase 67. minutil
samas sai 61. minutil punase pena käega mängimise eest
Valladolid võidetud ja suurepärane tagasitulek Valgetelt. R9-lt kaks kolli ja Figolt üks penaltist. Samas jätab Solari järgmise mängu vahele.
Hea töö, mehed, ja eriti tõstaks esile Ronaldot!
Ahjaa, õhtul siis 7TV pealt võimalik mängu vaadata ka. Peaks hakkama 22:00 Eesti aja järgi.
Enjoy!
Valladolid võidetud ja suurepärane tagasitulek Valgetelt. R9-lt kaks kolli ja Figolt üks penaltist. Samas jätab Solari järgmise mängu vahele.
Hea töö, mehed, ja eriti tõstaks esile Ronaldot!
Ahjaa, õhtul siis 7TV pealt võimalik mängu vaadata ka. Peaks hakkama 22:00 Eesti aja järgi.
Enjoy!
tundub jah, et finaalikoht on tagatud ei usu, et võõrsil tappa saadaxe
Su lausest tuleb välja nagu kodus oleks loogilisem tappa saada kui võõrsil.
Enivei. Ma paneks siis siia nüüd väravad ka. Ja koosseisud.
2 - REAL MADRID: César; Salgado, Helguera, Raúl Bravo, Roberto Carlos; Beckham, Solari (Juanfran, min. 85); Figo (Portillo, min. 32), Raúl, Zidane; ja Guti.
0 - SEVILLA: Esteban; Daniel Alves, Javi Navarro, Pablo Alfaro, David; Martí, Torrado; Redondo; Baptista, Antonio López (Antoñito, 68’); ja Darío Silva (Marañón, min. 89).
Ronaldo ei teinud mängu kaasa gripi tõttu, kuid laupäevase Malaga- mänguks peaks mees terve olema. Kahjuks ei tea ma aga Ikeri mittemängimise põhjust. Kui keegi teab võiks mulle ka öelda.
Paar huvitavat fakti eilse mängu kohta. Roberto Carlose pommlöögi kiiruseks oli 119 km/h. Finantsilise poole pealt on teada, et eilne mäng tõi sisse 470000 eurot.
Lihtsalt võrdluseks, et Laurent Roberti vasaku jala hoop Liverpooli vastu karikasarjas oli väärt 126 km/h. Steve Kabba (Crystal Palace) lõi aga eelmine hooaeg Prestonile kolli 132 km/h. Ei õnnestunud leida andmeid, et ons keegi mängus palli valusamalt laksinud. Ajakirja Shoot võistlusel, kus aga palli lihtsalt löödi, sai Nicky Summerbee (ex-mackem) kirja 140 km/h. Peater Beagrie (ex-Bradford) pidi leppima kõigest 135 km/h.
“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Teema jätkuks, mängib ka ju mancitys teada-tuntud pommimees - Michael Tarnat. Preagu on aastad oma töö teinud, kuid FC Bayerni päevilt olid tema karistuslöögid ja mängusisesed pommitamised väravavahtidele alati nuhtluseks(siis kui ta löögid ikka väravale pihta läksid)
Teema jätkuks, mängib ka ju mancitys teada-tuntud pommimees - Michael Tarnat. Preagu on aastad oma töö teinud, kuid FC Bayerni päevilt olid tema karistuslöögid ja mängusisesed pommitamised väravavahtidele alati nuhtluseks(siis kui ta löögid ikka väravale pihta läksid)
Väga hästi püsid teemas, noormees!!!
Aga Robertost veel. Nimelt kirjutasid kõik kohe stiilis, et RC-lt tuli väga aeglane löök. Mulle meenub, et mõni aasta tagasi oli tema nimel rekord löögitugevuses. Kahjuks ei mäleta enam konkreetseid numberid.
Originally posted by Robinho
Väga hästi püsid teemas, noormees!!!
Aga Robertost veel. Nimelt kirjutasid kõik kohe stiilis, et RC-lt tuli väga aeglane löök. Mulle meenub, et mõni aasta tagasi oli tema nimel rekord löögitugevuses. Kahjuks ei mäleta enam konkreetseid numberid.
always
keegi ei tahtnudki öelda, et Carlose löök oli aeglane, lihtsalt mõned mehed on veel kõvemini pommitanud.
Kommentaar