Ma ei saa täpselt aru, mis juhtus, aga mulle see meeldib.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
täiesti müstiline mäng ikka poolajal kahepeale kokku lüüa seotse väravat..
kahjuks sai meie nulliseeria otsa aga juhime 6:1.
Muidu meie väravad lõid siis Pipita üks, Huntelaar kaks ja Raul kaks ja S.Ramos üks!
Super mäng!!
Loodetavasti võtame siit veel suureskoorilisema võidu
Loodame Parimat!FC Flora
Kommentaar
-
Täiesti putsis mäng. Fantastilnie esimene poolaeg. Seitsmendal minutil läksime juhtima, kui Raul suunas peaga läbisöödu Pipitale, kes Ricardost mööda mängis ja üpris raske nurga alt vasakuga palli väravasse saatis. Järgmise värava lõi Huntelaar, kui Ricardo tõrjus Marcelo vasakult äärelt tulnud tsenderduse hollandlase nina ette ja Jan siis lõigi mingi 12 meetri pealt äkki palli võrku. 24. minutil sai taas Huntelaar võrku sahistada, kui ta värava eest kergest segadusest palli võrku saatis. Kuus minutit hiljem tegi Oliveira seisuks 3:1, kui ta nii 25'lt meetrilt palli madalalt meie alumisse nurka saatis ehk ühesõnaga on ta sel aastal teine mees, kes Ikeri selja taha on suutnud palli lüüa. 4:1 värava lõi Raul, kes ma ei mäletagi kelle söödu karistusala joonelt umbes värava vasakusse alla nurka lõi. Üliilus löök, kuid veel parem oli tema poolne 5:1 värav, kui kapten Ricardost palli üle, väravasse tõstis. Lihtsalt fantastiline sooritus. Ja esimese poolaja skoori vormistas Sergio Ramos, kes HEINZE sooritatud karistuslöögist tulnud palli peaga väravasse lõi. Igatahes imeline mäng ja hetkel tundub, et meie oleme vist tõesti hiilgevormis. Loodetavasti näeme veel ilusamat teist poolaega ja võtame ilusa mängu. Ilmselt näeme teisel poolajal ka Gutit ja Robbenit, kes väikese mängupraktika enne 'Pooli mängu saavad. Loodame parimat!Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaLiga>Premier Vaata postitustKust Heinze tsenderdama õppis??Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Ja Juande tegigi poolajal kolm vahetust. Puhkama said Pipita, Cannavaro ja Reali eest 311 väravat löönud Raul. Nende asemel sekkusid mängu Guti, Sneijder ja Robben. Davai, lammutame nüüd!Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustJa Juande tegigi poolajal kolm vahetust. Puhkama said Pipita, Cannavaro ja Reali eest 311 väravat löönud Raul. Nende asemel sekkusid mängu Guti, Sneijder ja Robben. Davai, lammutame nüüd!
E: Barca 0:2 taga.FC Flora
Kommentaar
-
teine poolaeg väravalisa ei toonud kuigi võimalusi oli aga eks Real võttas jala gaasipedaalilt maha ka teine poolaeg
kokkuvõttes, siis 6:1 võit ja ilmselt Barca ka saab pähe, seega vähendasime vahe 7 punkti peale.
ma korda, minu silmis ei ole mingi ime kui Real selle vahe tagasi võtab ja tiitli napsab.
Loodame Parimat!FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas American Vaata postitustCLis võiks rohkem siis Van der Vaarti peale loota, kui Huntelaari pole.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustPigem ikka Pipita ka oma tavapärasele kohale ja Robben äärele.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar