320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Torres.Kakà... Vaata postitustKuskilt lugesin ( eimäletatäpseltkust ) , et De La Red õpib vaikselt treeneritööd ja kui edasi ei saa mängida siis võtab esialgu yhe Real Madridi noortetiimidest enda käe alla..Eesti ja välismaised jalgpalliuudised, tulemused ja statistika, pildid ning videod, meelelahutuslikud ja arvamusartiklid, foorum ja kommentaarid.
Algselt postitas budulojus Vaata postitust
Valdano lisas, et viiele juba saabunud mängijale tuleb enne hooaja algust juurde veel viis või kuus meest. Seega Reali ostud veel jätkuvad.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustKaka, Cristiano, Ronaldo, Raul, Albiol
Mina sain 4: Kaka, Ronaldo, Albiol ja Negrado.
Algselt postitas marrrtin Vaata postitustETVSport teab nii hästi Benzema hingeelu, et kohe ei taha uskuda oma silmi.
http://sport.err.ee/index.php?0594736
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMina sain 4: Kaka, Ronaldo, Albiol ja Negrado."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustMetzelder siis Beskatasesse ?
Kurb et Chris selle lolli otsuse tegi ja end koondisest ära lõikas ning nüüd läherb lihtsalt raha järgi türki.
Kommentaar
-
Algselt postitas Maekas Vaata postitustNegredo tehing ei ole ju ometi veel ära tehtud?
Edit: Lyoni kodulehekülg teatab ,et Lyoni ja Real Madridi on kokkuleppele jõudnud, et Benzema müüakse Real Madridi 35 millioni euro eest.
Ma olen väga pettunud Benzemas ja Lyonis. Esiteks müüakse nii väkse summa eest mees maha ja teiseks Benzema alles teatas, et ta tahab mängida meeskonnas, kus ta saab regulaarselt mängida. Real Madridis ei pruugi ta seda saada.
Loodetavasti ei keerata järjekordse andeka mehe karjäär perse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustAhsoo, minu viga siis.
Edit: Lyoni kodulehekülg teatab ,et Lyoni ja Real Madridi on kokkuleppele jõudnud, et Benzema müüakse Real Madridi 35 millioni euro eest.
Ma olen väga pettunud Benzemas ja Lyonis. Esiteks müüakse nii väkse summa eest mees maha ja teiseks Benzema alles teatas, et ta tahab mängida meeskonnas, kus ta saab regulaarselt mängida. Real Madridis ei pruugi ta seda saada.
Loodetavasti ei keerata järjekordse andeka mehe karjäär perse.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitust35 miljonit eurot peaks olema mingi max. summa Benzema-suguse mängija eest. See, et Ronaldo eest end lolliks maksti, ei tähenda, et kogu jalkamaailmas sellised hinnad on.
Kommentaar
-
Algselt postitas cocoon Vaata postitustVaene Nistelrooy pannakse magama ära nüüd !?
Ronaltsi ta nagunii silma otsaski ei salli ju.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar