Algselt postitas dannar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas kuuraa Vaata postitustkui mingit videovärki kuskile tuleb, siis kindlasti kohe postitage ka siia
Cristiano ilmub 5. minutil
Kommentaar
-
Algselt postitas Neevitser Vaata postitustAnna andeks sõber Dannar, aga minuarust on Pepe täpselt selline lolli näoga endine pommija koolis, kes taob endast väiksemaid!
http://www.youtube.com/watch?v=uNRU_a8XgGc
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustAga kas Rooney üldse kunagi koolis käis?MU FCUK
Kommentaar
-
Algselt postitas Neevitser Vaata postitustHakkab peale......käis küll, aga lõpetab senimaani!
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustNaljakas, et paksu-ronaldo särk iluspoisile nii kenasti selga mahtus.
Kommentaar
-
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
-
kes oli enne ja kumb on tegelikult ikkagi rohkem päris ja õige jne jne.
ma küll ei näe ausalt öeldes, kuidas ta sellega oma ego nii hirmsasti upitab, et lihtsalt Ronaldo lasi selja peale kirjutada. või mismoodi see nüüd seda teist Ronaldot kuskilt otsast kehvemaks teeks. oleks ta Raulilt seitsme võtnud ja käskinud 'Best' sinna kohale trükkida, siis oleks ehk midagi argumenteerida.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustkes oli enne ja kumb on tegelikult ikkagi rohkem päris ja õige jne jne. ma küll ei näe ausalt öeldes, kuidas ta sellega oma ego nii hirmsasti upitab, et lihtsalt Ronaldo lasi selja peale kirjutada.
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Torres.Kakà... Vaata postitustVahepeal pikalt netti ei saanud ning paar uudist vahele jäänud ning nende hulgas ka , et Ruben De La Red ongi lõpetanud jalgpalluri karjääri lõplikult. ;(
( RealMadrid.com)FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Torres.Kakà... Vaata postitustVahepeal pikalt netti ei saanud ning paar uudist vahele jäänud ning nende hulgas ka , et Ruben De La Red ongi lõpetanud jalgpalluri karjääri lõplikult. ;(
( RealMadrid.com)
ise sellist uudist küll välja ei lugenud. Hoopis vastupidist.
The "Fondo Ruso" Fan Club, or "Russian End" in English, was at the Santiago Bernabeu on Thursday to honor Ruben de la Red.
"Fondo Ruso" president, Anton Galkin traveled to Madrid to reward Ruben de la Red for being such a good role model and example of commitment and hard work.
Galkin:
"He has always been a role model, whether in the day to day work or fighting to accomplish goals. The new players are important for Real Madrid, but you grew up in this club; you are our team's blood."
De la Red:
"Thank you for all your support. I hope you are soon able to see me play."
"I am currently on holiday, but any move Real Madrid makes has global repercussions and it is easy to find out about what is happening. The new signings are great players. Albiol is a very good defender and I am sure he will add sense to the back line. Cristiano Ronaldo and Kaka are very talented and Benzema only ever thinks about scoring."
(RealMadrid.com)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar