penalti, müts maha
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Ses mõttes on Lass täitsa minu maitse järgi mängija, ütleb mida mõtleb ja teeb mida ütleb.Samas ei maksaks ülepika kurvastada hollandlaste üle, kuigi peaks mainima , et üle ootuste jäi klubisse see mees ,keda taheti suht esimestena mujale saata.Samas pole hullu,kui nüüd omadel ka võimalusi antakse rohkem, ehk siis kui kasvõi Esteban murrab suurel laval läbi on minu jaoks hollandlaste lõikuspidu põhjendatud.
Hm, kui nüüd Robben ja Sneijder lännud, Salgado erus Inglismal,Savikas ja Javikas Beficas, siis peaks juu mansa koos olema ja äkki isegi Raffal veab ja saab näiteks Copas platsile ?Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
Need, kes eile mängu ei näinud saavad siis siit http://www.footycast.com/video/spain...la-coruna.html vaadata kohtumise väravaid.I was raped today. Oh, wait, did I say "raped"? I meant to say someone text messaged me.
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Torres.Kakà... Vaata postitustGomez ju .. Guti pole ju Bayernis
Ma rääkisin ikka , et kuidas Bayernil võiks see ryndeliin olla Reali taktikast ei saa kyll mitte tuhkagi aru .. nii palju liiguvad ja vahetavad kohti..
Kommentaar
-
Algselt postitas Thugie Vaata postitustVaata parem Bordeaux'i mänge, palju lihtsam, või siis QPR'i omi.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustMis sul Bordoo kohta öelda on? Jummala ilusat vutti mängiv meeskond.
Kommentaar
-
Täna siis kaks päris huvitavat mängu '' Getafe - Barcelona , ja peale seda Espanyol - Real Madrid mäng
Kohale kutsutud mängijaid siis Realil :
Väravavahid : Casillas , Dudek
Kaitsjad : Arbeloa , Drenthe , Garay , Marcelo , Albiol , Metzelder
Poolkaitsjad : Diarra , Guti , Kakà , Lass , Granero , X.Alonso
Ryndajad : Raùl , Ronaldo , Van Nistelrooy , Higuain , Benzema
Tõenäoline algkoosseis :
Casillas , Arbeloa , Albiol , Garay , Marcelo , Kakà , Lass , X.Alonso , Ronaldo , Raùl , Benzema..
Ramos ja Gago audis ..
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar