Algselt postitas Mikusiku
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
-
Algselt postitas Mikusiku Vaata postitustLäks nokkima ja sai vastu nina. Paras.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustLass, Guti ja kaitsjad peaksid siis iga mäng türpi saama? Niipea, kui vastasel käest kinni võtavad või särgist näiteks?
Nagu maanus ütles - oleks Krissu kukkunud, oleks teda kohe daiveriks sõimatud.
Mu jutust võib jääda mulje, nagu ma oleks mingi wannabe Krissu fänn, kuid usu või ära usu, ei ole. Ka mulle ei meeldi Reali staaride kokkuostupoliitika, kuid see ei tähenda, et nad üdini halvad peaks olema.
Kommentaar
-
viimati kui ma Mõmmi Aabitsat lugesin, siis särgist ei tohtinud teist mängijat sikutada... selline asi on üldse suhteliselt ilge jalgpallivõte.
Punase, mis oli õige värvus, said mõlemad omal viisil kätte. Kuid tuleb tunnistada, et antud olukorras kaldub sümpaatia pigem metroseksuaali poole - koguaeg üritab keegi teda sikutada ja tagant panna.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Reaal Madriid Vaata postitustPostitusi kogute w
Aitab kyll sellest jamast, Reali toetajate jaoks ei olnud see viga punane, ja kohtunikule oli, kui keegi tahab vaielda, vaielgu mängu vilistanud mehega."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Algselt postitas Maekas Vaata postitustLoen ennast Reali toetajaks ja ütlen küll, et see oli punast väärt. Kogemata või tahtlikult, purunenud ninaluu või mitte - neid arvesse võtmata arvan ikka, et punane on õigustatud.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Cristiano Ronaldo has blasted rival players who dive in order to con referees, claiming it makes him "really angry". I was just a kid when I arrived at United and in the Premier League I was taught that trying to con the referee and play-acting are not acceptable.Now I get really angry when I see other players cheating." Tule kosmos appi
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar