Tundub, et pandigi paika.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas Põhivend Vaata postitustTänase põhjal ütleks et ostke pigem see Govou ära sealt Lyonist. Mees rabas rohkem kui pool Reali kokku
Kommentaar
-
Mask, seleta mulle ,mismoodi Lisandro paneb sellises tempos Lyoni eest aga Lucho mitte Marseillle eest, no ei saa mina aru?
Mängust ise, et kohtunik tiba tegi oma otsustega niigi lonkavale mängule paar viga aga noh eks mõnes kohas ei näinud ka Reali kasuks.
Samas olgem positiivsed, ühega taga ja Bernabeu tulemas, ehk siis lootus sureb viimasena.
See, et nüüd Marcelo ei saa mängida polegi teab mis hull aga no Xabi puudumine võib pureda aga võib ka mitte, mul küll üks plaan on mõttes aga vara veel seda kirjapanna.Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
Algselt postitas maanus Vaata postitustMask, seleta mulle ,mismoodi Lisandro paneb sellises tempos Lyoni eest aga Lucho mitte Marseillle eest, no ei saa mina aru?
Mängust ise, et kohtunik tiba tegi oma otsustega niigi lonkavale mängule paar viga aga noh eks mõnes kohas ei näinud ka Reali kasuks.
Samas olgem positiivsed, ühega taga ja Bernabeu tulemas, ehk siis lootus sureb viimasena.
See, et nüüd Marcelo ei saa mängida polegi teab mis hull aga no Xabi puudumine võib pureda aga võib ka mitte, mul küll üks plaan on mõttes aga vara veel seda kirjapanna.
Kommentaar
-
Teine poolaeg ajas ikka vihale kyll.. Mängu kui sellist ei olnudki.. Selline tunne oli nagu absoluutselt ykski Reali mängija ei oskaks enam palliga midagi peale hakata.. Esimene poolaeg ilusti sööt jooksis olukorrad tulid jne, aga teisel mitte midagi.. Lyon samas kui palli sai, siis tegi midagi korralikku sellega, enamasti jõuti ikka rynnak ka löögiga lõpetada või nii..
Minule meeldib, et Xabi Alonso ja Marcelo korduskohtumises osaleda ei saa, tahakski näha pigem Drenthet ja V.d.Vaarti mängimas.
Loodame, et nyyd ei hakata kiirustama vms närvi minema, et vaja nii väga seda väravat kiiresti.. rahulikult minna peale nagu liigamängudes.. nii jõutakse suht alati väravani
___
Muidu erapooletule vaatajale oli see mäng kindlasti yks huvitavamaid see hooaeg, võimalusi ja lööke kuhjaga.. huvitav ja tempokas mäng, ainuke asi, mis puudu, oligi Reali värav(ad) :P
Kommentaar
-
Algselt postitas Reaal Madriid Vaata postitustLoodame, et nyyd ei hakata kiirustama vms närvi minema, et vaja nii väga seda väravat kiiresti.. rahulikult minna peale nagu liigamängudes.. nii jõutakse suht alati väravani
Kommentaar
-
Tea ,kas mõni kihlveokontor juba panuseid ka võtab, et mis juhtub ,kui Real see hooaeg ühtegi tiitlit ei võida, nende superstaaridega.Okei, see hooaeg vast ei juhtu midagi, kui just nüüd Benzema veel flopimaks ei osutu,aga no kui järgmisel hooajal ka ühtegi tiitlit teile ei tule, siis läheb nutuseks ju asi.Ronalts siin juba räägib vaikselt kuidas ta kunagi Man Utdis jälle mängib.Teistpidi jutt algas ka kolm aastat enne transferi juhtumist...."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar