Mina usun Mourinhosse ning Maiconi tahaks kyll väga näha Reali särgis mängimas:P
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas cyhton Vaata postitustMourinho tuleks oleks super! Suht võitmatu meeskonna ehitaks ta Realist.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas maanus Vaata postitustMina kui Reali fänn ootaksin küll põhjendust, mille põhjal seda väidetakse aga seda siis Reali teemasse paluks?
Kindlasti on Realil ka fänne siin foorumis, kes neid on fännanud väga kaua (kelle hulka kuulud ka Sina) aga kõvasti tegelasi tuli juurde, kui Kaka ja C.Ronaldo liitusid.
Kommentaar
-
Tegalt ma tahtsin pigem , et mulle lahti seletataks see meie (Eesti) mõistes gloryhunterlus, et mida see kujutab ?
See soovitus läbi lugeda ei anna mulle suht adekvaatset vastust, pigem on tegu siin kas siis kehva väljendus oskustega, vanuseliste eripäradega või muu sarnasega, samas see ei keela olla mõne klubi tulihingeline fänn või olla selle otsinguil. Ega minagi hakasin mehi valges fännama ala särgi värvi järgi tatikana kui esimesed Eurospordi Eurogoalsid tulid nii 90 alguses, kindlasti aitas kaasa uudis tollal teatud taanlase liitumisest klubiga.
Samas on mulle ka teisi sümpaatseid klubisi, et kas ka see läheb selle alla ?Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
Algselt postitas maanus Vaata postitustTegalt ma tahtsin pigem , et mulle lahti seletataks see meie (Eesti) mõistes gloryhunterlus, et mida see kujutab ?
Näiteks tekkisid nii fännid Chelseale ja Man Cityle.
Ja nii kaotas oma fännid Leed United, kelle fänniarmee baseerus suuresti just nendele samadele gloryhunteritel.
Kommentaar
-
Ma olen Reali fännanud 2005-6 aastast.. Kohe, kui yldse jalka huvitama hakkas, Reali valge mänguvorm, staadion ja kõik meeldisid ja Zidane oli suht lemmik siis :P
Samas meeldib mulle Inglismaalt Everton F.C ja nt Itaalia ja Prantsuse liigas on mul ikka klubi, kelle poolt nagu olen.. Mitte mingi lemmik vms, aga lihtsalt, et keda tahaks võitmas näha..
Kommentaar
-
Algselt postitas molbert Vaata postitustSee tähendab seda, et hakkad toetama meeskonda, kes pidevalt võidab. Neil inimestel puudub kindel klubi, keda nad toetavad nii heas kui halvas.
Näiteks tekkisid nii fännid Chelseale ja Man Cityle.
Ja nii kaotas oma fännid Leed United, kelle fänniarmee baseerus suuresti just nendele samadele gloryhunteritel.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustLoe lehekülgi eelmisest suvest alates, kui Kaka ja C.Ronaldo liitusid.
Kindlasti on Realil ka fänne siin foorumis, kes neid on fännanud väga kaua (kelle hulka kuulud ka Sina) aga kõvasti tegelasi tuli juurde, kui Kaka ja C.Ronaldo liitusid.
mina olin ka enne ))
ja nüüd ka , eksole . lihtsalt meeldib .iHala Madrid !
Kommentaar
-
Algselt postitas abso Vaata postitustRM siis pmst rünne vm ? Ja Inter põhines kaitsele ? Sorri, pole jalgpalli tõesti tükk aega jälginud enam.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas JT8055 Vaata postitustMa väga kahtlen sest, et fännid aktsepteerivad niisugust mängu nägu Inter näitas viimasel aastal.
Või siis niipidi: Inter lõi Serie A`s keskmiselt alla kahe kolli mängus, sellal kui Real peaaegu kolm kolli. Kumma meeskonna fännid olid peale hooaega rõõmsamad?
Kommentaar
-
Algselt postitas meelisml Vaata postitustOngi, miks peaks fännid vinguma, kui hooaja lõpus on võidud taskus ( kui on? )
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar