Algselt postitas Kasper
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas marrrtin Vaata postitustMa kuskilt lugesin, et Ronaldo sai endale nr 7?
Ja 9 pakuti nüüd Higuainile.
Vastab tõele?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
No arenemisruumi on ikka tublisti. Ebatäpseid sööte ja mõttetuid pallikaotusi oli liiga palju. Mitmel juhul üritas ükskõik kes mingi miljonist mehest mööda saada, aga no mis sa pressid? Sööda ära! Samuti raisati ikka korralikult võimalusi. Eriti head olukorrad olid avapoolajal Benzemal, kes ei suutnud ära lüüa.
Kirjutan siis koosseisu ka: Dudek (46. Adan); Juanfran (46. Nacho; 84. Morata), Pepe, Garay, Marcelo (46. Drenthe); Lass (69. Tebar), Gago (46. Diarra); Canales (46. Granero); Ronaldo (84. Alex Fernandez), Pedro Leon (46. Di Maria); Benzema (46. Higuain)
Väravaid pole mõtet kirjeldama hakata, vaadake ise:
1.
2.
3.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Ma vist hakkan vanaks jääma või ma lihtsalt ei saa aru ,millest see numbri haip üldse kasulik või mõistlik on ? Saan aru Crissu oli Manus cr7, ok oli seal bränd omaette, nüüd kui tuli sai ta brändiks cr9, minuarust igati normaale käik, sest algas ju nii nimetatud uus imago loomine uue klubiga, ja vahest uue ja võimsama imagogagi aga nüüd nagu mingi old habits die hard teema . Klubi bossina isegi tunneks end tiba solvatuna, et kutt ajab mingit oma jonni mis omakorda lubaks edasi mõtiskleda teemal 100% pühendumine klubi jaoks.Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
Algselt postitas maanus Vaata postitustMa vist hakkan vanaks jääma või ma lihtsalt ei saa aru ,millest see numbri haip üldse kasulik või mõistlik on ? Saan aru Crissu oli Manus cr7, ok oli seal bränd omaette, nüüd kui tuli sai ta brändiks cr9, minuarust igati normaale käik, sest algas ju nii nimetatud uus imago loomine uue klubiga, ja vahest uue ja võimsama imagogagi aga nüüd nagu mingi old habits die hard teema . Klubi bossina isegi tunneks end tiba solvatuna, et kutt ajab mingit oma jonni mis omakorda lubaks edasi mõtiskleda teemal 100% pühendumine klubi jaoks.
no bränd on tal ikka endine CR7.
nädalavahetusel sai sellest uuest poest mööda jalutatud
Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Ma pakun et klubibossid kohe kindlasti vihased ei ole nad tahtsidki nii nad on selle peale mõelnud ja teadsid algusest peale et peale rauli saab selle number 7 ronaldo ja nii tehaksegi raha ja teenitakse kasumit nüüd hakatakse jälle massiliselt ostma ronaldo no7 real särki nagu oleks ronaldo alles reali tulnud:P Vihale ajab see,et kaka selline krdi legomees on koguaeg laiali ja vigastus ei tea mis needus mehel on milani aegadest nagu ei mäleta et oleks olnud tal niipalju neid pikki vigastusi
Kommentaar
-
Algselt postitas RealSiim Vaata postitustVihale ajab see,et kaka selline krdi legomees on koguaeg laiali ja vigastus ei tea mis needus mehel on milani aegadest nagu ei mäleta et oleks olnud tal niipalju neid pikki vigastusiFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Algselt postitas eesticristiano Vaata postitustFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Tea seda värki, ise oleks pannud rõhku ka veel Rauli tripuuttoodetele,usun , et sealtki oleks veel rahavoolu juurde tulnud, nüüd siis saadeti vend ära lilla Deka särkidega.
Ma arvan, et see CR7 või Cr9 ei määra uuesärgi ostmisel klubifännide poolt nii palju kui see kuhu paneb hooaja alguses adi oma triibud või kuhu tuleb dekolteesse nurk sisse.
Ei ,mina arvan, et see cr7 "taastamine" on siiski vale samm, sest sel cr9 juhul seostataks igavesti seda kombinatsiooni ainult selle klubiga ja kuna see on värskem siis vana ei segaks enam. Klubile on mingil hetkel juba kahjulik kui "paralleelmaailmas" mängija teenib oma edu korral kordades rohkem kui "õiges" maailmas. Ma ei ole muidugi absoluutselt kodus nende lepingutega, kas ja kes ja kui palju peab keegi maksma või kui kahasse neid tulusi jagatakse .
Lihtsalt hakkasin mõtlema, et Beckahmi juuksed poleks kunagi saanud kuulsaks kui poleks olnud Manu aga kas klubi samas on saanud sellest tulust osa ?Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar