Ma usun, et kutt on hea aga me räägime ikka selles valguses, et kolmandat ründajat otsitakse, kes kannaks nii öelda pead juba õlgadel .
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas maanus Vaata postitustMa usun, et kutt on hea aga me räägime ikka selles valguses, et kolmandat ründajat otsitakse, kes kannaks nii öelda pead juba õlgadel .
Kommentaar
-
No ma ei tea... Kuhu see kõlbab? Oleksin oodanud vähe pikema perspektiiviga keskkaitsja liitumist. Kuuldavasti lepingu pikkuseks kaks aastat tolle 32-aastase portugallasega. Nüüd saab väga huvitav olema näha, kes pingipoisteks jäävad. Aga taolises olukorras oleks kindlasti olnud mõttekam sellise raha eest mõni noor talent soetada..Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Kle Kasper, varasemalt siin lugedes, on sinust vähe parem mulje jäänd. kas Reali kaitseliin ei ole juba piisavalt noor?
Pepe - 27, Raul Albiol - 24, Garay - 23. Just Albiol ja Garay vajavadki sellist venda nagu Carvalho on ehk siis piisavalt suure kogemusega. 8 milli väidedavalt ja 2 aastane leping, jah, natuke võiks siin vinguda, sest läks Carvalhol üleeelmine hooaeg ja eelmise hooaja lõpp aia taha vigastuste pärast, aga enne seda oli tegemist ühe parima keskkaitsjaga maailmas ja vast isegi veel praega.
Kommentaar
-
Algselt postitas rafix Vaata postitustKle Kasper, varasemalt siin lugedes, on sinust vähe parem mulje jäänd. kas Reali kaitseliin ei ole juba piisavalt noor?
Pepe - 27, Raul Albiol - 24, Garay - 23. Just Albiol ja Garay vajavadki sellist venda nagu Carvalho on ehk siis piisavalt suure kogemusega. 8 milli väidedavalt ja 2 aastane leping, jah, natuke võiks siin vinguda, sest läks Carvalhol üleeelmine hooaeg ja eelmise hooaja lõpp aia taha vigastuste pärast, aga enne seda oli tegemist ühe parima keskkaitsjaga maailmas ja vast isegi veel praega.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustIgaühel on oma arvamus ja kui su arvamus sellest erineb, siis ei pea kohe ninna kargama..
Kommentaar
-
Algselt postitas rafix Vaata postitustKle Kasper, varasemalt siin lugedes, on sinust vähe parem mulje jäänd. kas Reali kaitseliin ei ole juba piisavalt noor?
Pepe - 27, Raul Albiol - 24, Garay - 23. Just Albiol ja Garay vajavadki sellist venda nagu Carvalho on ehk siis piisavalt suure kogemusega. 8 milli väidedavalt ja 2 aastane leping, jah, natuke võiks siin vinguda, sest läks Carvalhol üleeelmine hooaeg ja eelmise hooaja lõpp aia taha vigastuste pärast, aga enne seda oli tegemist ühe parima keskkaitsjaga maailmas ja vast isegi veel praega.
Minu arvates oleks olnud ratsionaalsem tuua mõni noor talent, kes siduda klubiga pikemaks ajaks, mitte "parim enne" tähiseni lähedale jõudnud klaasmees.
Aga jah, mis sest ikka, mees ise on ju hea ja ehk on temast vaid kasu.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Selle algkoosseisu koha pealt ma ei lepiks siin sinuga, millegi pärast ma arvan, et kui Carvalho ja Pepe terved, siis nemad on alustajad, ja nagu üks postitaja varasemalt ütles, tegi Mou just eelmine suvi huvitava lükke, kui tõi Interisse sisse Lucio, tõsi küll, tema tuli tasuta, aga ei ole see 8 milli ka mingine raha Realile. Ja kui võtta veel võrdluseks Maiconi saaga, kus ka suht "parim ennem" tähiseni pole enam palju jäänd ja pakkuda tema eest 26 milli, kuigi omal on võtta samaväärne mängija, siis ma ütleks küll, et Carvalho tulek meeldib rohkem, kui Maiconi.
Kommentaar
-
Algselt postitas rafix Vaata postitustSelle algkoosseisu koha pealt ma ei lepiks siin sinuga, millegi pärast ma arvan, et kui Carvalho ja Pepe terved, siis nemad on alustajad, ja nagu üks postitaja varasemalt ütles, tegi Mou just eelmine suvi huvitava lükke, kui tõi Interisse sisse Lucio, tõsi küll, tema tuli tasuta, aga ei ole see 8 milli ka mingine raha Realile. Ja kui võtta veel võrdluseks Maiconi saaga, kus ka suht "parim ennem" tähiseni pole enam palju jäänd ja pakkuda tema eest 26 milli, kuigi omal on võtta samaväärne mängija, siis ma ütleks küll, et Carvalho tulek meeldib rohkem, kui Maiconi.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustMinge kuu peale. Mees on ju 32, maksab 8 miljonit !? ja kelle ta teie arvates nüüd pingile lükkab? Täielik lollus, aga noh, Getafe FTW!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar