Ei uskunud et Real nii alla lastakse, aga siiski jalgpall võitis. Ma ei lugendu täpselt kokku, aga Runaldule näidati kokku umbes 200 000 korda F*CKi ja ta ei reageerinud...see oli vist Reali suurim saavutus täna
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
NOJAAAH, skoor oli küll 5-0, kuid ma arvan et see ei peegeldanud mänguseisu - Real madrid oli tegelikult mänguliselt parem tiim ja te PEATE SEDA TUNNISTAMA!!! special one peab lihtsalt veits aega ennast käima tõmbama, enne kuni tiimi mängima paneb. aga muidu oli jah, võitluslik mäng mõlemalt poolt. kohtunik oli ka täitsa rahuldav, kuid viimane punane kaart jäi küll arusaaamatuks.
HALA MADRID !!!!!!!!!!!!!!!!!
Kommentaar
-
Rääkige ,mis läks valesti, sest esimest poolaega ei näinud sest ajasin mööda netti norlmaalet pilti taga ja kui sain oli juba 4-0 ?
Sealt maalt tean isegi, läppar jäi terveks seekord, aga lõpus oleks võind küll Ramos ikka lõpuni nokkida , ainuke positiivne asi näha labakäeliigutusele järgnevat õhulendu karviku poolt. Kui tegalt vaadata siis viga Messile tehti aga usun, et kaart poleks tulnud kui Barca mehed poleks kähku kambakat tegema läinud (loe provotseerima), no aga vähemalt sai nüüd sellegi kaardi ootuse alt ära, ja ilmselt ei saa ka Dudek ja Casillas uuesti rahatrahvi.
BTW, aga Messi ei skoorinud , järelikult midagi läks hästi.......hale....hale, et ma ainiti sellest rõõmu juba tunnenFelix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustHaha, naljavennad. Klubi või asi...
Aga jhm, kõigil palk poole võrra vähemaks ja Eesti ML-i mängima.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustEi, Korea film Toatüdruk.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustTäitsa hea film oli. Mis seisuga mäng lõppes?
Kommentaar
-
Algselt postitas alehis Vaata postitustcount sa eksid. barca ei ole ka jalgpallFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas maanus Vaata postitustRääkige ,mis läks valesti, sest esimest poolaega ei näinud sest ajasin mööda netti norlmaalet pilti taga ja kui sain oli juba 4-0 ?
Sealt maalt tean isegi, läppar jäi terveks seekord, aga lõpus oleks võind küll Ramos ikka lõpuni nokkida , ainuke positiivne asi näha labakäeliigutusele järgnevat õhulendu karviku poolt. Kui tegalt vaadata siis viga Messile tehti aga usun, et kaart poleks tulnud kui Barca mehed poleks kähku kambakat tegema läinud (loe provotseerima), no aga vähemalt sai nüüd sellegi kaardi ootuse alt ära, ja ilmselt ei saa ka Dudek ja Casillas uuesti rahatrahvi.
BTW, aga Messi ei skoorinud , järelikult midagi läks hästi.......hale....hale, et ma ainiti sellest rõõmu juba tunnen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar