Algselt postitas cyhton
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Ma ei ole kindlasti rahul Reali esitusega, aga pean mainima, et heameel Sevilla kaotuse üle sellise mitte just kõige sümpaatsema mängusuhtumise üle, mis jäi silma juba mängust Dortmundiga, kui jäi nende edasipääsule s..maitse külge, siis täna said lõpuks omaenda rohtu maitsta. Kes nägi Dortmundi mängu teab, mida mõtlen. Et muidu on aega küll, kui aga endal kellad, siis on küll närvis, et vastased aega viidavad.
Et mul roosad prillid, on niikuinii selge, aga kohtunik pani kohati väga puusse (et mitte kasutada teist p tähega algavat sõna). Kohati oli naljakas, kui Sevilla mängija elab seljas, aga isegi ei viistata viga, rääkimata kaardiolukorrast, karistusalas vähemalt kaks korda löök käe pihta, Granerole tehti Palusalu, aga mida pole, on vile. Ei ütle, et nii Ronalts kui ka Angel ei kukkunud ise - kukkusid küll ja see kaart Angelile oli õigustatud (ja vahest ka see asi mis ta tigedaks ajas õnneks), aga peaks mainima, et mängu lõpus Reali mängijatele jagatud kaardid oli tiba ülepingutamine - Ramose kaart oli ju absurdne, ta läks lahutama juba + veel sai ise vopsu ka, samas oli näha kuidas Sevilla mehed olid selgelt agressiivsemad ja "kukkusid" otsa või otsisid "tasakaalu" .
Aga olen rahul mentaliteediga lõpuni võidelda. Ja kui Kaka nüüd juba trenni teeb, võib teda kindlasti Benzema asemel ees kasutada, Milanis oli ta kohati ründaja rolliga harjunud ju või mis arvate?Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustkohtunikul paistis oli teine kell. või mõtles et halastab Levantele peale viimast väravat?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas meelisml Vaata postitustPepe pani küll hullu
peale 7 ja 8 väravat, korra lõi marcelot munadesse ning hiljem tiris moratat juustest
Arvestades seda, et Getafega on Realil järgmine mäng siis ehk kogub tuure ja mänguks Getafega on elu parimas vormis ning suudab uuesti maaslamajat putsa korkidega tabada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMinge v*ttu. Mul pole mitte midagi öelda. 10 minuti jooksul on Di Maria ja Ronaldo iga puute peale pikali maas sipelnud ja kõik need "kiire jooksu peal iga puude blääblää"-jutu ajajad minge ka v*ttu.Algselt postitas rainis007Ütleme nii, et kui Tottenham oleks keerulises eas neiu, siis kaaluks ta tõenäoliselt juba enesetappu. Nii paljudelt meestelt on ta juba korvi saanud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar