Eks see tiibmutter kahjuks ole jah suure daiver, aga ta võtab ka palju ette ja tihtipeale pannakse talle ka kõvasti kossi. Kuigi olen Reali igipõline fänn siis ma ei usu, et nad liigat enam mingil imekombel suudavad võita. Isegi hispaania karikas pole nii oluline, mingu see barcale ja imegu sellel lahti aga Meistrite Liiiga tuleb meile...ja nii ongi:d
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas LaLiga>Premier Vaata postitustKui sa neid viimase mängu penalteid mõtled kannad sa kõige tugevamaid anti-realmadridi prille.
Hooaega kokkuvõttes olen sinuga nõus.
Aga selliste mängijatega ei peagi samal ruutmeetril viibima, et nad end pikali maha viskaks ja agoonias visklema jääks.
Ronaldo värav oli iseenesest päris kena.
Sööt oli ilus ja kaitsja kohvile saatmine niisamuti.
Seda ma muidugi ei suuda ette kujutada, kuidas see CL nii kindlalt Realile peaks tulema.
Poolfinaalist kaugemale saada pole just väga reaalne, arvestades asjaolu, et värava löömiseks on vaja kõigepealt vastasmeeskonna platsipoolele kuidagi sattuda.
Barca aga on juba kord ühe poole endale enamvähem ära broneerinud.
Tegelikult ma ei tulnud siia Reali maha tegema, lihtsalt avaldasin mõtteid ja põhimure oli ikka ingliga seotud.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustPidasingi pigem silmas teist pennalt.
Aga selliste mängijatega ei peagi samal ruutmeetril viibima, et nad end pikali maha viskaks ja agoonias visklema jääks.
Ronaldo värav oli iseenesest päris kena.
Sööt oli ilus ja kaitsja kohvile saatmine niisamuti.
Seda ma muidugi ei suuda ette kujutada, kuidas see CL nii kindlalt Realile peaks tulema.
Poolfinaalist kaugemale saada pole just väga reaalne, arvestades asjaolu, et värava löömiseks on vaja kõigepealt vastasmeeskonna platsipoolele kuidagi sattuda.
Barca aga on juba kord ühe poole endale enamvähem ära broneerinud.
Tegelikult ma ei tulnud siia Reali maha tegema, lihtsalt avaldasin mõtteid ja põhimure oli ikka ingliga seotud.I was raped today. Oh, wait, did I say "raped"? I meant to say someone text messaged me.
Kommentaar
-
Algselt postitas metsaline Vaata postitustÜtleme niimoodi, et barca on tõesti kõva meeskond. Aga nende viga on see, et nad mängivad pidevalt sama taktikaga. Kuna Mou, ütleme ausalt, ülitark taktik ja jagab asjast väga head matsu siis lõpuks valgub asi meie poolele ja ta paneb isegi crissu söötu mängima.Algselt postitas MaekasMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
-
Kuna ikka saab vaadatud mänge siis on ikka mitmekülgsemalt mängitud. Ses mõttes on sul küll õigus, et kui enamus vastaseid on eeldatavalt sinust nõrgemad siis ei eeldata , et sa istud kaitses ja ootad millal kontratega nõelad.Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
Mis nendest formatsioonidest nüüd mai saa aru.
Kui ühel tiimil on liigas 31-st mängust 27 võitu ja teisel 31-st 24, siis milleks formatsiooni üldse muuta?
Lisaks on mõlemad Hispaania karika finaalis ning suure tõenäosusega CL-i poolfinaalis, kust üks neist on kindlalt finaalis.
Niipalju ka ma mänge olen vaadanud siis Barca söödab võidule ja Real ( kui muidu ei saa) siis jookseb, sest jooksu kiirust ja võimu sel tiimil jagub.
Kommentaar
-
viimati kui Real Madrid CLi võitis, hooajal 01/02, olid poolfinaalide paarid põhimõtteliselt samad...Schalke asemel oli siis Manu vastaseks Bayer.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar