Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
See küll maailmas tavaline, et mängus ei vaadata kelle vastu ja kuidas, aga Arbeloa ja Villa saavad siin varsti ju koondises jälle kokku, kas sellised asjad siis unustatud või kuidas sellised asjad ära klaaritakse, kui klaaritakse ?
Algselt postitas Maekas
Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
No kui sa nii ütled rainis. Eelmine aasta sai Bayern CL-i finaali ja Saksamaal kaks karikat, aga vaata nüüd seda hooaega. Hea kui su lemmikklubi üldse järgmine aasta CL-i saab. Jah noh, ei taha Saksa liiga kohta midagi halba öelda aga kujuta ette kui seal oleks Barca taoline rivaal, mitu tiitlit siis Bayern saaks?
Jep, see hooaeg on olnud üks kaheksakuuline ebaõnnestumine tõesti. No kui ka oleks "Barca taoline rivaal" aga samas ka samapalju raha kulutataks kui Real, siis ma arvan, et vähem karikaid nad ikka ei võidaks, kui Real viimase kolme hooajaga .
70. Minut käib ja 6-1 on seis, uskumatu lammutamine Panin ka atdhe-st pildi ette ja sealt jookseb igatahes väga mõnusalt(naine-mees kommentaar on päris hea). Loodame, et see hoog on ka kolmapäeval sees.
Mou vist liigas juba alla andnud, et nii tugeva meeskonna vastu B tiimiga läks. Ennem mängu koosseisu vaadates olin kindel, et siit tuleb kaotus aga võta näpust.
Kommentaar