Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Täna õhtul võõral väljakul Monaco. Usun, et Monaco suudab värava ära lüüa, kuid üldvõitjad peaksid ikka Madridistad olema. Kahjuks mängu kuskilt otse ei näe.
Monacol ei mängi Bernardi, Squilacci ja Zikos. Samas on tagasi Evra ja Nonda.
Madridi poole pealt jätab mängu vahele Beckham, kes on väljas kaartidega. Pole kindel Helguera osalemine, kuid olen kindel, et terveks ta saab. Becksi asemel astub mängu kas Borja või Solari. Eelistatud variant oleks tööloom Borja siiski.
Ja Fitti, kallis, ma ei vaata ainult auhindu. Ma vaatan stiili ja väravaid. Sorry aga karistuslöögid ja penaltid ei ole minu rida. Hoopis ilusad triblingud ja täpsed ent tugevad löögid on need, mis minu tähelepanu köidavad. Ja Ta suudab neid hoolimata kahest audis oldud aastast.
Ei tahaks küll tagasi minna juba lõppenud vaidluse juurde, aga räägime siis puhtteoreetiliselt. Kogu aeg rõhutad (mitte ainult Henry, aga ka varem Nedvedi puhul), et Runaldul on rohkem auhindu, rohkem pärjatud mees jne. Nedvedi, väikeriigi esindaja puhul, andis see eelise, aga Henry, kes on maailma ühe võimsaima meeskonna põhiründaja, osas see tulemusi ei anna. Seega lähed kohe üle uuele argumendili - mängu ilu. Äkki võtad mingi seisukoha või istud lausa maha?
\"Täpsed, ent tugevad löögid\" Mis siis karistuslöökidel sellest puudu jääb?
Tehnikanippe hinnata tahtes mine vaata siis Nike\'i reklaame või Martin Reimi jalgpallikooli. Ilu saad iluuisutamisest.
Ausalt öeldes muutuvad su argumendid, vingerdamine ning ühe inimese (jah, inimese) ülistamine ja jumalikutsamine (\"Ta\", suure tähega...) lausa naeruväärsemateks ning kui mitte praegu, siis üsna pea, ma pakun, et sa oled ennast lolliks joonud/süstinud.
“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Täna õhtul võõral väljakul Monaco. Usun, et Monaco suudab värava ära lüüa, kuid üldvõitjad peaksid ikka Madridistad olema. Kahjuks mängu kuskilt otse ei näe.
annab hullemat õhtupoolikut välja mõelda
real peaks tõsiselt hakkama mõtlema uue peatreeneri otsingutele see sita-aadu queiroz ei suuda ju midagi lisaks soovitan neil osta odava raha eest mõni hea mängija, kes ei oleks siuke staar.häid ja odavaid peaks ju leiduma küll.
nüüd jääb veel püüda hispaania liiga ära võita
tänase päeva lõpetuseks (ja uue alustuseks) toon välja ühe kena tsitaadi Robinho poolt:\"Ahjaa, Becks on ainuke mängija, kelle minek mind ei kurvastaks. Hasta la vista, Becky! \"
Ja lõpuks suure ringi küsimus, kes oli see mees, kes kaartide tõttu (kahjuks ka oma lolluse) tõttu mängu vahele jättis? Mul veel paar küsimust tegelt. Kas Reali keskväli oli täna super? Kas Ronaldo lõi täna ühe värava? Kas üldse keegi oskas täna palli temani toimetada? Kes on inglise koondise kapten? kas real võib ennast nüüd põlema panna?
Kommentaar