Ei tasu nüüd mornid olla. Arvestades seda, et eelmisel aastal saadi liigas 0-5 ja 2-6 kaotused, on ju hetkeseis tunduvalt parem, muidugi mõlemad satsid ei ole veel omas parimas vormis aga mina arvan, et Real võitis vaimsel tasemel rohkem kui Barca. Real küll ei võitnud karikat aga võideti nö iseennast, mis annab kindlasti väga palju enesekindlust juurde. Mõlemas mängus oli tegelt ju näha, et natuke liiga palju oldi pabinas ja ärevuses, sest kuskil sügaval ajusopis on need suured kaotused mõlguvad veel ringi, eriti veel Barca kastis oli näha, et vahepeal uhati lihtsalt see pall minema(esimesel poolajal Benzema näiteks). Aga jh, teil osadel poistel kammib see pea ikka vahpeal täiesti ära, imelik, et Mou ei ole seda külma närvi teile piisavalt sisendada suutnud, sest tegelikult sellest jäigi teil nende kahe mängu puhul puudu. Võib-olla ässitab Mou just mängijaid liiga üle, millega see kaine mõistus ära kaob.Muidugi respect Carvalhole, kes peale sellist hüpeka paigast minekut suutis lõpuni mängida.
E: Arvestades, et sisuliselt terve tänane koosseis mängib juba teist aastat koos, siis mul ona ausalt öeldes teisse see aasta päris palju usku, nii raske kui seda ka ei ole tunnistada. Praeguse Barca kõige suurem pluss ongi minu arust see ENESEKINDLUS, kuigi jh, pressing peale pallikaotust, teineteise tundmine, söödumäng jne on küll väga hea aga kõik algab sellest, mis sul seal kupli all toimub. Neil on küll järjestikused tiitlid erinevates sarjades jne aga kui neid mõned korrad mõne suure satsi poolt nüpeldada, siis uskuge mind, järgmistes mängudes on nad samasugused nagu enamus satsid nende vastu hetkel.
E: Arvestades, et sisuliselt terve tänane koosseis mängib juba teist aastat koos, siis mul ona ausalt öeldes teisse see aasta päris palju usku, nii raske kui seda ka ei ole tunnistada. Praeguse Barca kõige suurem pluss ongi minu arust see ENESEKINDLUS, kuigi jh, pressing peale pallikaotust, teineteise tundmine, söödumäng jne on küll väga hea aga kõik algab sellest, mis sul seal kupli all toimub. Neil on küll järjestikused tiitlid erinevates sarjades jne aga kui neid mõned korrad mõne suure satsi poolt nüpeldada, siis uskuge mind, järgmistes mängudes on nad samasugused nagu enamus satsid nende vastu hetkel.
Kommentaar