Ja no minu arvates iga kord kui Real peab Barcaga mängima, pannakse Mourinhole suurem pinge peale kui kellegile teisele ja no samas teeb ta enda lollustega Barca vastu endal kõik veel raskemaks.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Real Madrid: Adán, Sergio Ramos, Pepe, Varane, Marcelo, Fábio Coentrão, Xabi Alonso, Di María, Ricardo Kakà, Callejón & Higuaín.
Galatasaray: Muslera, Ujfalusi, Cetin, Zan, Balta, Felipe Melo, Inan, Sarioglu, Eboue, Richards & Baros.
Hala Madrid!Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Ja saimegi selle seitsmenda järjestikuse Santiango Bernabeu karika kätte, kui Galatasaray 2:1 üle mängisime. Jäime küll varakult taha, kuid Ramos tõi Alonso tsenderdusest peaga poolajaks tabloole viiginumbrid ning teise poolaja alguses realiseeris Benzema samuti Alonso söödu, kinkides sellega meile võidu. Xabi valiti muuseas ka kohtumise parimaks.
Meie mängu kohta võib öelda nii palju, et palli valdasime hästi, sööt käis ka kenasti, aga löögid olid veidi liialt ebatäpsed. Üldiselt muretsemiseks pole põhjust, sest esimese poolaja mängisime üsnagi ebatavalise koosseisuga ja üldse tegelikult on kõik väga tore.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Algselt postitas marrrtin Vaata postitustkui keegi tuleb väitma, et Inglismaa liiga on kõvem vms, siis ma lihtsalt ütlen seda, et Hispaania liigas mängivad maailma parimad jalgpallurid ja seda juba pikemat aega, sellest peaks piisama...
Kommentaar
-
Algselt postitas StokNeed tabelid näitavad seda, et ükskõik kui kõvad mehed kuskil tiimis on, loevad ikkagi tulemused. Holland ja Inglismaa läbisid eelmise MM-i kvalifikatsiooni väga võimsalt ning Holland kaotas MM-il ainult ühe mängu. Sama lugu Realiga - mul ükskõik, kui head mehed seal on, aga ainus võit Barka valitsemisajal on kevadine Copa del Rey. 6 aastat jutti CL-i 1/8-finaalis välja langeda ei kõla eriti tugevalt. Naerda pole siin midagi, ma usun, et nii ManU, Chelsea kui ka Man City oleks Realile täiesti võrdsed vastased. Ja isegi almighty Barcelona sai CL-is ühe kaotuse.. Arsenalilt. Olen nõus, et Barca on hetkel maailma kõige kõvem klubi, aga Reali ma kindlasti teisele kohale ei paigutaks. Aga selline arvamus ei ole siin foorumis popp, ma tean.
Üldiselt mõttetud tabelid ja ma ple kunagi neid tõsiselt võtnud, aga no lahe ikka vahetevahel natuke argumenteerida sel teemal. Aga läheb liiga off topicuks ära niiet...
Palju õnne Realile Bernabeu karikapuhul!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustJa saimegi selle seitsmenda järjestikuse Santiango Bernabeu karika kätte, kui Galatasaray 2:1 üle mängisime. Jäime küll varakult taha, kuid Ramos tõi Alonso tsenderdusest peaga poolajaks tabloole viiginumbrid ning teise poolaja alguses realiseeris Benzema samuti Alonso söödu, kinkides sellega meile võidu. Xabi valiti muuseas ka kohtumise parimaks.
Meie mängu kohta võib öelda nii palju, et palli valdasime hästi, sööt käis ka kenasti, aga löögid olid veidi liialt ebatäpsed. Üldiselt muretsemiseks pole põhjust, sest esimese poolaja mängisime üsnagi ebatavalise koosseisuga ja üldse tegelikult on kõik väga tore.
Kommentaar
-
Algselt postitas BCfey Vaata postitustKas Sahin ka mänguminuteid sai? Kui jah, siis kuidas mängis?
Kommentaar
-
Peab õnnelik olema, et normaalaeg viiki ei jäänud, sest Adan tegi päris korraliku tõrje Elmanderi löögile. Adan valis oma positsiooni väga hästi enne seda tõrjet. Soodustas seda tõrjet. Korralik mäng muidu Reali poolt. Mitte just kõige parem. Galatasaray on küll endale hea meeskonna saanud. Päris hästi lükkasid seal söötu ikka."Inimesed vihkavad mind, kuna olen ilus, rikas ja mängin väga hästi jalgpalli"
Kommentaar
-
Streik sai oma lõpu ja oma selle hooaja esimese liigamängu peame pühapäeval kell 21, kui sõidame küll Real Zaragozale. Avavooru mäng Athletic Bilbaoga lükati edasi 22. jaanuarile, kui peaksime samuti baskidega mängima. Tolle päeva mäng tõsteti omakorda edasi 2. maile.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar