Algselt postitas rafix
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas ott01 Vaata postitustMina Real Madridi fännina ausalt öeldes loodan ,et vigastus hoiab teda pisut palliplatsilt eemal , mulle tundub et ilma temata mängib meeskond paremat jalgpalli.
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Eelmise aasta Valencia mäng oleks ehk selle parimaks näiteks ( 6-2 ). Meeskond mängis täiesti geniaalset mängu. Krissu tuli sisse ning meeskond kohe kaotas midagi oma mängust. Ilmselt suurimaks põhjuseks on tema egoism platsil (mis on küll paranenud ) , väga heades olukordades võtab enda peale ,kui oleks võimalik 1-2 sööduga värav ära vormistada. See on muidugi minu isiklik arvamus , näkku lüüa sellepärast ei ole vaja.
Kommentaar
-
Algselt postitas ott01 Vaata postitustEelmise aasta Valencia mäng oleks ehk selle parimaks näiteks ( 6-2 ). Meeskond mängis täiesti geniaalset mängu. Krissu tuli sisse ning meeskond kohe kaotas midagi oma mängust. Ilmselt suurimaks põhjuseks on tema egoism platsil (mis on küll paranenud ) , väga heades olukordades võtab enda peale ,kui oleks võimalik 1-2 sööduga värav ära vormistada. See on muidugi minu isiklik arvamus , näkku lüüa sellepärast ei ole vaja."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Nagu ühes foorumlase allkirjas kirjas:
"Inimesed vihkavad mind, kuna olen ilus, rikas ja mängin väga hästi jalgpalli"
Oma tõepõhi on sellel kindlasti all lisaks veel kerged kukkumised ja eelpool mainitud väikene egoism.
Ronaldot võib täiesti võrrelda ju Realiga -tegu on maailma kõige armastatuima ja vihatuima jalgpalluriga hetkel.
Olin ise ka väga vihane kui selline "diver" minu lemmik tiimi tuli, kui arvestades seda kui mitu korda ta Reali sita seest välja on vedanud tahes tahtmata see viha vaibub.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar