Korralik trollamine k2ib ikka ennem m2ngu!! Ma ei saa aru mis kuradi vahet sel on kummale rohkem ette m2ngitakse? Pohhui pole w? Ei ole m6tet sellist paska siin toota lehekylgede kaupa.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas Postiljon Vaata postitustKas sa oled mingi peduiin või? Sa fännad Atleticod Madridi ning kutsud Messit nr.1?
Kallis inimene Messi on paras pask võrreldes C.Ronaldoga.
Messi ilma Xavi ja Iniestata on täielik 0. Ütle mulle mitu väravat ta lõi Argentiina eest World Cupil ja mitu väravat lõi C.Ronaldo Portugali eest.
Rest my case.
I.Casillas & Real Madrid Forever!
Kommentaar
-
Algselt postitas BCfey Vaata postitustSa kas tõestasid praegu et ei tea jalgpallist midagi või pole Messit kordagi oma silmaga mängimas näinud.
Aga sellest olenemata ootan täna põnevat kohtumist, kus punaseid kaarte ei välguks. Kuna ise olen Madridi fänn siis ikkagi hoian pöialt omadele, aga vastane on tugev ja tuleb kõigeks valmis olla.
Hala Madrid!
Kommentaar
-
Algselt postitas ELLvanaPEER Vaata postitustBarca mängib täna nagu peata kana, 4-2 Realile
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustStreami?Adiós amigos
Kommentaar
-
Algselt postitas Fänn614 Vaata postitustatdhenet.tv aga ei ole kindel, et kui kaua õnnestub vaadata seal ilma, et pilt hakkima hakkab
Kommentaar
-
Tundub ka täitsa asjalik -> http://www8.livetv.ru/webplayer2.php...783&ci=15&si=1
E: Stream pole kordagi crashinud, pilt ka hea.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar