Algselt postitas rixxer
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas maanus Vaata postitustEks see vist olegi nii, et teie käite siin käte pärast muretsemas ja meie käime teie juures karistuslööke lugemas."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas maanus Vaata postitustNo kui juba Wenger mainib ära teie tubli Sergio siis arvan, et mitmuses võib neid karistuslööke ikka mainida."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustEee, jutt käis ikka vast Atletico vastu tehtud asjast? Madridi toetaja mainib sergiot ja wengerid, palgid, dimariad ja mourinhod.
Kommentaar
-
Algselt postitas Arse0 Vaata postitustKle, ole nüüd tubli poiss ja mine ela oma kibestumust ühes teises teemas välja
a muidu- vaadates hispaania ajakirjanduses toimuvat, siis kohtunike teema on kasvanud asjaks iseeneses."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Ma ei mõelnud konkreetset juhtumit, üleldiselt. Diskusioonid tuuleiili tugevustest ,mis mõjutavad kukkumisi ja palli mitte tahtliku käe tabamisi on siin ja Barca teemas olnud juba mitmeid hooaegu juu.Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
Algselt postitas Wr1ght Vaata postitust1minut,1 värav - Karim Benzema.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustPositiivne mäng, negatiivne Alonso eemalejäämine veerandfinaali avakohtumisest. Loosiga tahaks kedagi sellist, kellega pole viimasel ajal mänginud - oleks huvitavam.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustPositiivne mäng, negatiivne Alonso eemalejäämine veerandfinaali avakohtumisest. Loosiga tahaks kedagi sellist, kellega pole viimasel ajal mänginud - oleks huvitavam."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar