Nüüd vaja pühapäeva maiuspala oodata. Valencia vs Real Madrid. Benzema sai puhata APOEL-i vastu ning tuleb ja kõmmutab Valenciale paar väravat.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas R.Madridista Vaata postitustNüüd vaja pühapäeva maiuspala oodata. Valencia vs Real Madrid. Benzema sai puhata APOEL-i vastu ning tuleb ja kõmmutab Valenciale paar väravat.
Kommentaar
-
Algselt postitas grigory Vaata postitustJep, tuleb kindlasti põnev kohtumine, aga selline küsimus, kas Ramos saab selles mängus mängida? Minu teada sai ta eelmine nädal kollase ja nö limiit sai täis ja peab järgmise mängu vahele jätma. Ehk keegi saab kinnitada/ümber lükata.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Homme siis Bernabeul mäng Valenciaga ning peale seda kolmapäeval on El Derbi madrileño ehk mäng Atletico Madridiga ja seda Vicente Calderóni staadionil. Hommsele mängule on nimetatud järgmised mängijad:
Väravavahid: Casillas, Adan, Jesus
Kaitsjad: Pepe, Marcelo, Coentrao, Albiol, Arbeloa, Varane
Poolkaitsjad: Sahin, Kaka, Ozil, Granero, Alonso, Altintop, Khedira, Callejon, Di Maria
Ründajad: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain
Kaartidega väljas: Ramos
Lass ja Carvalho jäeti koosseisust üldse välja.
Kommentaar
-
Idee puudub nagu mängust. Vasak äär on ikka väga tühjaks täna vajunud, CR siiberdab keskel ja paremal ja kusiganes, Marcelo siblab ka keskele. Esimesed 20 minutit olid head, siis sai Valencia mängu sisse. Teisel poolajal ootaks sisse di Mariat ja Kakat ja äkki Coentraod. Higuain on täna peris närviline seal väljakul. Pipita on üks mu lemmikmängijaid blancode särgis, aga võrdled teda Benzemaga, siis ikka Benz on kõvasti mitmekülgsem, Pipita oma vasakut nagu ei kasuta üldse, palli ei suuda ees üleval hoida, aga see eest on tal suurepärane instinkt selle värava löömise peale. Ta on minu jaoks pea sama müstiline vend, kui seda oli Raul
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar