Müstika, kuidas suudab selline treener nagu Mourinho kümnepunktise eduseisu tabelis maha mängida.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Kui nüüd tõsiselt rääkida, siis mulle meenutab selleaastane La Liga eelmist hooaega- Barcelona juhtis pikka aega ja mingi hetk oli vahe vist juba üle 10 silma. Siis saabus kevadine väsimus ning paar komistust siin ja seal ning vahe vähenes ohtlikult, sest real lihtsalt järjest võitis. Kuniks võõrsil Barcelona Realiga viigi tegi ja sealt enam suurt ohtu ei tekkinud. Ei tahaks jinxida, kuid mu kaksteistsõrmiksool ütleb, et Campil suudab real viigi võtta ja hoiab neljast silmast konksuga kinni. Asi võib väheneda isegi ühele, kuid...
Teatavasti ajalugu kordab ennast farsina, sel aastal tundub, et ajalugu pöörab ennast perversselt ringi- nii optimistlikult, kui ma ka ei tahaks seda tiitliheitlust vaadata, siis Reali tiitel on ikkagi nende endi kaotada."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas RealSiim Vaata postitustKui me mängu barcaga kaotame siis ei vääri me tiitlit.........
Kommentaar
-
Algselt postitas RealSiim Vaata postitustKui me mängu barcaga kaotame siis ei vääri me tiitlit.........
Kommentaar
-
Algselt postitas grigory Vaata postitustMis mõttes, Liiga tiitlit väärib ikka see, kes on kogunud hooaja lõpuks enim punkte, mitte Barcelonaga mängud või käib siin liigas asi teist moodi? Eks nüüd ole asi kindlasti pingelisem ja kergeid mänge Realil pole, eks hooaja lõpus näeb, kes liigatiitli nopib, kas Barca või Real. Minu eelistus on Real, aga eks näis...
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustSõja lõpus on võitja ikka see kes sõja võidab mitte mõne lahingu.
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustSiiski peab meeskond olema võimeline stabiilselt kottima ka tagapool asuvaid. Nt. stsenaarium kus Real võidaks Barcat, aga hooaja kokkuvõttes jääks mõnel korral väiksematega hätta läheks siis ajalukku Real kui valitseja? Arvatavasti mitte.
Kommentaar
-
Algselt postitas grigory Vaata postitustNo lõppkokkuvõttes jäädakse ikka mäletama, kes tiitli võitis, mitte ju seda, kes omavahelistes mängudes üle oli, või ma eksin? Loevad ju tiitlid, mitte üksikud mängud, aga reskpekteerin ka sinu arvamust.
Pärast karika poolfinaali sel aastal oli Mou ikka f*****g disgracele väga väga lähedal, kuid täitsa nitševoo esitus Campil päästis mantliga mehe külma käest.
A noh, võimalused on veel. Pall on veel mä'ngu panemata."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Emotsioonide kestavad aga lühikest aega. Ajalukku jääb kirja siiski see kes liiga võitis. Barca võis küll Reali võita, aga kokkuvõtte polnud nii tugev et liigat võita. Mingi mõne mängu võitmine ei too veel tiitlit. Mängude võitmisega saab Barca eelise Reali ees, aga kui seda ära ei suudeta kasutada siis tough luck järelikult jäi võit enese taha.
PS! Pole reali fänn, kaitsen vaid seisukohta kus kaks mängu ei otsusta liiga, vaid peab suutma kõiki võita.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar