Muidu polnd Webbil häda midagi ainult Gustavo jäi kahe silma vahele .
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas count Vaata postitustKas keegi saaks mulle palun selgitada, miks Marcelo mängu lõpuminutitel tehtud räige vea eest tulipunast kaarti ei saanud? Nagu pall oli olukorrast 5 meetrit juba eemal, Bayerni mängja seljaga tema poole, seljatagant 100km/h jalad maha peksta ja ei tulnud punast kaarti? Või ma äkki nägin midagi valesti. Ehk keegi oleks nii hea ja seletaks selle kuidagi mõistetavalt lahti. Aitäh!
(huvi olukorra vastu tuleneb triobetis tehtud betist "RED CARD YES!" koifiga 3.95)"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustVäga lihtne. UEFA peab hiigelkasumi teenimiseks rahvale võimaldama ElClasico finaali, mis tähendab, et liialt Reali/ Barcat kahjustavaid otsuseid me neis poolfinaalides ei näe.
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustmis sellel webbil nii väga nüüd viga oli? täiesti normaalne vile.
Kommentaar
-
vereimejad
jalatalla/jalataldade näitamise korral on suhteliselt konkreetne hoiak (Inglismaal). kahe talla näitamise korral ei pea isegi puudet olema, et punane saada. kuid see sõltub jällegi situatsioonist ning kuidas kohtunik seda nägi ja mõistis.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
see on jällegi mingi tore muude liigade jälgijate peades kivistunud seisukoht, et Inglismaal jagatakse kaarte enamvähem ainult lahtise jalaluumurru korral. umbes sama pädev mõttetera nagu "kõik itaallased daivivad" või "ükski Saksa klubi ei oska ilusat jalgpalli mängida".
/OTarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustvereimejad
jalatalla/jalataldade näitamise korral on suhteliselt konkreetne hoiak (Inglismaal). kahe talla näitamise korral ei pea isegi puudet olema, et punane saada. kuid see sõltub jällegi situatsioonist ning kuidas kohtunik seda nägi ja mõistis.
Algselt postitas vincent Vaata postitustsee on jällegi mingi tore muude liigade jälgijate peades kivistunud seisukoht, et Inglismaal jagatakse kaarte enamvähem ainult lahtise jalaluumurru korral. umbes sama pädev mõttetera nagu "kõik itaallased daivivad" või "ükski Saksa klubi ei oska ilusat jalgpalli mängida".
/OT
Kasvõi punaste kaartide hulk erinevates liigades erineb väga massilist. Sel hooajal jagatud Hispaanias 113, Itaalias 94, Inglismaal 61 ja Saksamaal 56 punast (kaartide hulk võib siia-sinna vale olla, aga suurusjärgud on siiski märgatavad). Jah, ühest küljest on liigades olev jalgpall erinev, kuid siiski pea kahekordne punaste kaartide vahe on märk. Ja sellest tulevnevalt on ka Hispaania/Itaalia jalgpallifänni ja Inglismaa/Saksamaa jalgpallifännide olukordade tõlgendamised erinevad. Ühed on harjunud ühe liiniga ja teised teise liiniga.
Aga eks see ole nii tunnetuslik küsimus, et sellel teemal vaielda on mõttetu ja läheks eeldatavasti ballackiks kätte.
Kommentaar
-
Eikale: Hispaania puhul tuleb muidugi arvesse võtta, et La Ligas on kohustsulik näidata kollast kaarti käega mängu eest (oli see nüüd tahtlik või mitte), mis omakorda paisutab kaartide arvu. Muidugi, päriselt sellest nüüd raudse järjekindlusega kinni ei peeta, aga ikkagi- Optast on jäänud meelde fakt, et sel hooajal on Hispaanias käega mängu eest antud 133 kollast, Itaalias ja Inglismaal oli see arv 40-60 (suurusjärk peaks olema õige, täpseid arve nende puhul ei mäleta)."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustEikale: Hispaania puhul tuleb muidugi arvesse võtta, et La Ligas on kohsutsulik näidata kollast kaarti käega mängu eest (oli see nüüd tahtlik või mitte), mis omakorda paisutab kaartide arvu. Optast on jäänud meelde fakt, et sel hooajal on Hispaanias käega mängu eest antud 133 kollast, Itaalias ja Inglismaal oli see arv 40-60 (suurusjärk peaks olema õige, täpseid arve nende puhul ei mäleta).
Võtame veel kasvõi Nesta nurgalöögiaegne mahatõmbamise ja pendla Barka mängus. Itaalias ei vilistata sisuliselt iial nurgalöögi särgitirimisi ära (vähemalt mul küll viimastest Serie A hooaegadest selliseid pendlaid suurt ei meenu). Ja sestap oli ka kogu Itaalia "wtf?", kui muu maailm oli "oli ju viga, milles probleem?"
Kommentaar
-
ma pakun, et see "muu maailm" on üsna väikene killukenesee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas RealSiim Vaata postitustHea koht raha teenimiseks,barca peale raha pannes väga hea koefitsent ja raha kindlalt tagasi
Kommentaar
-
Algselt postitas RealSiim Vaata postitustHea koht raha teenimiseks,barca peale raha pannes väga hea koefitsent ja raha kindlalt tagasi
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar