Ronaldolt hat-trick! väga hea mäng käib hetkel!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Tasus ära vaatamine, palju väravaid kuid suhteliselt ühekülgne mäng. Real tegi oma ära nagu arvata oligi kui Deportivol oligi vist ainult 1 väravavõimalus ja selle nad ka kasutasid ilusti ära. Aga hetkel ikka "suurtele" vastu ei saada.
Aga tubli Real!!!Ole sõber alati, muidu teen sust salati
Kommentaar
-
Kaka millegi erilisega silma ei paistnud. Pole veel oma endist vormi saavutanud. Eks ta paaril korral oma võimaluse veel saab, kuid Modric ja Özil on siiski temast hetkel paremad ning neist esimene tegi täiesti korraliku mängu eile, kus andis ka ilusa läbisöödu Di Mariale, millest Los Blancos juhtima läks."Inimesed vihkavad mind, kuna olen ilus, rikas ja mängin väga hästi jalgpalli"
Kommentaar
-
Algselt postitas Vallimägi Vaata postitustVaadake parem mis kaka tegi Man is back
Kommentaar
-
Ronaldo 2 Real 2 MESSI 2 Barca 2 oli nagu tavaliselt kiire ja huvitav pela aga intriige niipalju polnud kui olen harjunud varasemates el cla mängudes Realil jäeti andma II poolajal kindel penalt,kus Özil maha t6mmati ja muidugi lõpus oli 6nne et Barca löök ehk Montoya vist p6iklatti raksatas aga lõppkokkuv6tteks 6iglane tulemusOlen see kes olen
Kommentaar
-
Mourinho (coach Real Madrid): "Real Madrid is a gentleman's club, so I can't cry about a non-given penalty."
Mourinho (coach Real Madrid): "I liked the referee, he just made one mistake at a certain moment."
Tegelt ka"Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar