Higuain on Barca vastu kindlasti etem mees, kui Benzema.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Jälgige Clasicot siit www.korner.ee/live.php
Halvema internetiühendusega inimestele striim siit www.korner.ee/live3.phpPareiko sõimab kaitset, aga see on sama mis seinaga rääkimine..
Kommentaar
-
Algselt postitas LaLiga>Premier Vaata postitustHiguain on Barca vastu kindlasti etem mees, kui Benzema.
Kommentaar
-
Algselt postitas Zigmaister Vaata postitustRonaldooooooooooooooooooooooooooooo!!!! Kohtunikul pidi ikka mune olema, et säärane pennal anda.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustväga kena võit, palju õnne kõigile reali poolehoidjatele, kena motivatsioonibuust enne ülitähtsat mängu Old Traffordil !
Aga muidu, Well done!
Kommentaar
-
Algselt postitas Keemik. Vaata postitustMotivatsioon või mitte, aga kas mitte Reali ei oota üks mäng veel Barcaga enne Old Traffordile minekut?õ
Aga muidu, Well done!
nii on, point remains :=)
Kommentaar
-
mis selle di Mariaga juhtus? Moro lubas ta müüa mõnele Inglise liiga satsile?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustmis selle di Mariaga juhtus? Moro lubas ta müüa mõnele Inglise liiga satsile?Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
Algselt postitas grigory Vaata postitustTubli 3-1 võit ja seda Barca kodus Millal Real viimati lõi 3 väravat Camp Noul?
Kommentaar
-
Algselt postitas Reintz Vaata postitustInglise liigasse? Ta joostaks pooleks seal.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar