320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
BCFrey, mitu korda sai RvP tast ikka ülilihtsalt mööda, üks oli minu mäletamist mööda see, kus RvP peale tulistas ja rebound otse d-wellile ette kukkus, õnneks Lopez päästis. Teiseks, värav tuli sellest, et Varane lõi palli Nani jalgadesse, kes seejärel rahulikult sai edasi dirigeerida. Mõtlen Reali poole pealt oli flop Varane.
Kommentaar
-
Algselt postitas R.Madridista Vaata postitustKindel punane. Rafael tõrjus käega veel värava ära, mida kohtunik ära ei vilistanud, sest oli just punase andnud. Eks ManU fännid peavad kuidagi oma meeskonda kaitsma.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Blaugrana Vaata postitustKindel punane? Kindel kohtuniku ostmine pigem.
Kommentaar
-
Algselt postitas R.Madridista Vaata postitustBlaugrana kohtunike ostmisest ma ei viitsi Barca fänniga vaidlema hakkata.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas M6ngel Vaata postitustPäris naljakas kui Barca fännid süüdistavad kohtuniku ostus teist klubi Eriti veel kui tegu oli õige otsusegasigpic
Kommentaar
-
Võit võiduks, oli oma osa kindlasti kohtunikul. Aga jääb arusaamatuks asi, et kuidas on võimalik, et ühel hetkel nuustab ManU ainult palli lõhna ja viis minsa hiljem, kui 2:1 löödi on pmst risti vastupidi. nn" tapja instinkti" pole meeskonnal peaaegu, et üldse.
Samamoodi jäime ju eelmine aasta finaali ukse taha. Real kontrollis mängu Münchenis, lõid seisuks 1:1 ja totaalne ära vajumine ja kaitses istumine ja Gomeze 2:1, teine leg, mindi kiiresti 2:0 juhtima ja jälle nagu töö oleks tehtud olnud, ärgati alles teisel lisaajal. no ja edasine on teada, Ramose kosmos jne. Lihtsalt tundub, et onu Jose ka ei koti selline asi. Heal päeval oleks 10-meheline Manu oma 2 palli sealt sisse saanud ja hiljem ühte tagasi lüüa oleks olnud raskem, kui esimesi kahte.
Mitte, et mingit hirmsat sauna oleks tahtnud Manule, aga lihtsalt vajutakse terve meeskonnaga nii ära, et kohutav.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustBCFrey, mitu korda sai RvP tast ikka ülilihtsalt mööda, üks oli minu mäletamist mööda see, kus RvP peale tulistas ja rebound otse d-wellile ette kukkus, õnneks Lopez päästis. Teiseks, värav tuli sellest, et Varane lõi palli Nani jalgadesse, kes seejärel rahulikult sai edasi dirigeerida. Mõtlen Reali poole pealt oli flop Varane.
Pealegi, sa unustad vist Ramose omavärava ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaLiga>Premier Vaata postitustVõit võiduks, oli oma osa kindlasti kohtunikul. Aga jääb arusaamatuks asi, et kuidas on võimalik, et ühel hetkel nuustab ManU ainult palli lõhna ja viis minsa hiljem, kui 2:1 löödi on pmst risti vastupidi. nn" tapja instinkti" pole meeskonnal peaaegu, et üldse.
Samamoodi jäime ju eelmine aasta finaali ukse taha. Real kontrollis mängu Münchenis, lõid seisuks 1:1 ja totaalne ära vajumine ja kaitses istumine ja Gomeze 2:1, teine leg, mindi kiiresti 2:0 juhtima ja jälle nagu töö oleks tehtud olnud, ärgati alles teisel lisaajal. no ja edasine on teada, Ramose kosmos jne. Lihtsalt tundub, et onu Jose ka ei koti selline asi. Heal päeval oleks 10-meheline Manu oma 2 palli sealt sisse saanud ja hiljem ühte tagasi lüüa oleks olnud raskem, kui esimesi kahte.
Mitte, et mingit hirmsat sauna oleks tahtnud Manule, aga lihtsalt vajutakse terve meeskonnaga nii ära, et kohutav.
Kommentaar
-
Algselt postitas BCfey Vaata postitustNing ütlen vastu sulle et sellise kaliibriga ründaja nagu Van Persie oleks pidanud ikka kordi rohkem pahandus tegema Varane vanuse poisi vastu. Pealegi, nagu ma juba ütlesin, päästis Varane mängu jooksul päris mitu 1-1 olukorda väravavahiga ära. Tema kattetöö oli samuti suurepärane ning ma olen 100% kindel et Pepe-ga oleks Madridil see mäng palju närvilisem olnud.
Pealegi, sa unustad vist Ramose omavärava ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustaga viimaste mängude tase mehel on näidanud, et suudab kõvasti paremini
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar