Replying to Topic \'Real Madrid\'
Kusjuures, mitte et see kedagi huvitaks, kuid praegu kirjutavad sopalehed, et Samuel ootab Real Madridi pakkumist. Ei tea palju argentiinlasel aru peas on. Realis saaks temast keskne kuju meie kaitses. Teda austataks ja võetaks vastu, kui päästjat, keda on oodatud juba lugematu arv aastaid. Kuid ma olen kindel, et Perez leiab mingi lolli ettekäände Samueli mitte ostmiseks ja Walter poiss Inglismaale kolib. Sama juhtub ka arvatavasti Emersoniga. Ja meie peame leppima Tottiga.
Weekendil ootab poisse ees mäng Mallorcaga. Siit peame me võtma kindlalt 3 punkti. Ma ei näe muud võimalust lihtsalt. Mallorca on praegu suht kehvas seisus. Correa jäi kokaiiniga vahele. Too bad for them!
Originally posted by Totti
Ei taha ta midagi sinna minna, Totti ütles ainult seda, et kui ta peaks mingil põhjusel Romast lahkuma siis ainus koht oleks Real Fucking Madrid. Teate ju isegi praegust Roma finants olukorda.
Originally posted by budulojus
... totti tahab ka sinna saada et oma karjäär tuksi keerata...
... totti tahab ka sinna saada et oma karjäär tuksi keerata...
Weekendil ootab poisse ees mäng Mallorcaga. Siit peame me võtma kindlalt 3 punkti. Ma ei näe muud võimalust lihtsalt. Mallorca on praegu suht kehvas seisus. Correa jäi kokaiiniga vahele. Too bad for them!
Kommentaar