34 naela teenib Bale minutis.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
"Siia tulek on minu jaoks unistuste täitumine. Ma tahan tänada klubi, kes selle võimalikuks tegi. Ma olen Hispaania jalgpalli alati jälginud ja olen Real Madridi jälginud ajast, kui ma olin 10 või 11-aastane.
"Ma olen Luka Modriciga sidet hoidnud ajast, kui ta Tottenhamist lahkus. Ta soovitas mul siia tulla.
"Ma soovin tänada Tottenhami fänne toetuse eest, mida nad mulle on avaldanud. Mul oli Tottenhamis kuus imelist aastat. Oli raske hüvasti jätta.
"Ma olen siinolemise üle väga õnnelik, olen sõnatu. Ma ei jõua oodata hetke, mil ma klubi eest mängida saan, kuid ma pean tegema palju tööd, et võidelda endale koht algkoosseisus.
"Ma tahan Real Madridiga võita klubi ja nende fännide kümnenda Meistrite liiga tiitli.
"Ma tahan mängida oma parimat jalgpalli ja aidata klubi võitudeni.
"Igaüks teab, et Real Madrid on klubi, kes tahab võita kõike. See oli minu jaoks tohuks põhjuseks, miks ma siia tulin.
"Daniel Levy [Spursi president] on suur ärimees, kuid ma tänan teda, et ta Real Madridiga kokkuleppele jõudis.
"Cristiano Ronaldo on siin endiselt peremees. Ta on maailma parim jalgpallur. Ma ei pea teda selle jaoks aitama, ta juba on maailma parim. Ma tahan tema pealt õppida.
"Ma olen ka alustanud hispaania keele õppimisega. Minu jaoks on uue keele õppimine väga huvitav ja oluline."Hala Madrid !
Kommentaar
-
Özil siis ametlikult läinud, Arsenali klubi ajaloo rekordost. Karm hoop eelkõige fännidele, arvestades, kui paljude südameid ta võitnud oli, aga loodetavasti aitab Kahurid sel hooajal mingi kopsikuni, igatahes kõike parimat talle. Saab näha, kuidas meeskond ilma temata nüüd välja veab.
Lisaks Özilile ja Kaka´le läks klubist puurilukk Adan, kelle võimalused mängu saada hoopis kadunud olid, ning 22-aastane Denis Cheryshev saadeti hooajaks Sevillasse laenule.
Hala Madrid !
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar