Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
samuel ei saa ka päris õige olla et läheb kuradima reali.real on põhjas ja sinna ta ka jääb
no vaatame vaatame... ära siin kraaksu veel midagi
just sellina tala oligi Reali vallutamatust linnusest puudu minu arvates kampa võiks lisanduda veel keegi DM... on kellelgi häid ideid mida Perezile edasi anda?
Tore, et meil siin Sherlockeid on. Aga ma ei usu, et Samueliga samamoodi tehakse. Vot.
Just!
Perez vajab Samueli oma positsiooni kindlustamiseks suvistel presidendi valimistel. Militoga oli teine lugu nähtavasti. Kahtlen, et seekord sellist koomuskit tegema hakatakse aga eks me esmaspäeval näe. Igatahes on tore näha, et kadetsejad ka juba platsis on. Ilma teieta oleks elu meeletult igav.
Ja selle mänguga on meiegi hooaeg ametlikult läbi. 4:1 siis lõplik seis, meie ainus värav kahtlasest penaltist, mille realiseeris Figo. Igatahes on mul hea meel, et see õudus läbi sai.
täna oli võimalik valida teise, kolmanda ja neljanda koha vahel ja loomulikult valiti kõige kehvem
Kõige tipuks pidi Valencia loomulikult viimased 2 mängu kaotama
Täna toimub siis pressikonverents, kus algselt pidi toimuma Samueli esitlemine. See aga lükati edasi kaitsja osalemise tõttu Copa Americal. Arvatavasti teatatakse täna Querozi vallandamisest ja Camacho ametisse astumisest.
EDIT: Kui ma nüüd õigesti aru saan, siis toimub esitlus ikkagi täna, aga arstikomisjoni peaks ta peale turniiri läbima. Väga segane värk igatahes.
Kommentaar