Algselt postitas Staadium
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Kuna Suareze nimi käib siit aeg ajalt läbi, küsiksin fännidelt, ega te ei karda, et see projekt tema stiiliga mängija liitumisel võib läbi kukkuda? Ronaldo, Isco, Bale, Suarez liiga isetsevaks ei muutu? Eelmine hooaeg oli ründaja taga puhas playmaker(Modric/Özil) ning seni tipus mängib pigem selline "target man", ühesõnaga meeskonnas oli balanss. Aga noh, äkki ongi vaja just mitmekülgsemat ründajat. Alates Mourinho tulekuga on tipuründaja enda mugavustsoonist välja mängitud. Kui ma õigesti mäletan, kas mitte pre-mou hooajal Higuain klubi suurim väravakütt polnud? Higuain veel hea näide seetõttu, et too koondise eest korralikult kõmmutanud ja Napolis tundub ka päris hea olevat, kuigi veel liiga vara veel arvustada.
Kommentaar
-
Ei tea jah mis Benzemal viga on. Mulle igati sümpaatne ründaja kuigi hetkel on ikka ulmepa*k. Di Maria on ka see hooaeg täiesti uus mees. Ei usu, et Realil erilisi võimalusi La Liga võiduks on, iga punkt ikka väga vaevaliselt kokku kraabitud ning viimased punktid on tulnud viimase minuti gollidest. Kui Ronalts viga saab on kellad ka.
Kommentaar
-
Algselt postitas GAM8L3R Vaata postitustEi tea jah mis Benzemal viga on. Mulle igati sümpaatne ründaja kuigi hetkel on ikka ulmepa*k. Di Maria on ka see hooaeg täiesti uus mees. Ei usu, et Realil erilisi võimalusi La Liga võiduks on, iga punkt ikka väga vaevaliselt kokku kraabitud ning viimased punktid on tulnud viimase minuti gollidest. Kui Ronalts viga saab on kellad ka.
Kommentaar
-
Pole me ainukesed kellele Benzema aina rohkem silma hakkab jààma. Eile kùsiti Varaneilt, et kas Benzema on ônnelik Realis. Pikalt kôhklemata vastas mees, et loomulikult! Pole nagu mingi imegi, et 800 000 euri kuus teenides peaks ônnetu keegi olema. Kàid korra nàdalas jalutamas murul ja kannatad fànnide vilistamise àra. Jube raske elu ju. 2 aastaga loen ùhekàe peal tema vàravad kokku!Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustMis värk selle Bale seljaga on siis täpselt?
Või siis toodigi vigane mees 100milj eest, WIN!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar