Replying to Topic \'Real Madrid\'
Esiteks, Raul on meeskonna hing! Eelmine hooaeg oli meie kaptenile väga raske. teda vaevasid mitmed isiklikud probleemid. Lahkusid tema parim sõber Morientes ning Hierro. See oli valus löök. Veel valusam oli naisest lahkuminek. See kõik jättis oma jälje ning nooruke kapten ei olnud tõesti oma ülesannete kõrgusel. Mees rassis keskväljal palju tööd teha, kuid värava ees kahvatus. Seda enam loodab mees ja ka kõik toetajad, et järgmine hooaeg Raul jälle särab nagu alati. Suudaks ta ainult Ronaldoga ees sammu pidada. Vasturünnaku stiil ei sobi Raulile nii hästi, kui ta seda passib R9-le.
Küllap Mori ja Portigol ka mängu saavad. Camacho pole nagu Queiroz, kes vahetusi kardaks teha. Kui Camacho tahab Morit tagasi, siis peab tal ka plaan olema tema kasutamiseks.
Morientes siiski jääb, nagu realmadridifan juba mainis. Ja loodame, et ka neljandat ründajat ei tule! Üks asi on siiski kindel veel: nimelt härrased Raul ja Ronaldo on ka järgmine hooaeg meie ründeduo!
Mind vaevab üks küsimus. Nimelt kas Alonso on selline klaverikandja, keda meil peale Make lahkumist vaja on? Meil on vaja musta töö tegijad, kuid kas XAbi liiga \"puhas\" pole? Teiseks Luisao. kui kaitsjat veel sisse tuua, siis peaks ta olema EU kaitsja, mitte non-EU! RC, Ronaldo ja rohkem non-EU-sid järgmisest hooajast väljakule ei mahu. Räägitakse küll, et RC teeb mingi vangerduse, et saada Hispaania kodakondsus, kuid mina selles nii kindel poleks.
Veelkord! Ronaldo jääb! Kui sa seda mõtlesid muidugi...
Päikest!
oota, ma ei rääkinud eelmisest hooajast.... vaid edaspidi! eelmine hooaeg oli jah üks täielik põud... kuigi muidugi kui ikka näha et mehel kehv vorm siis miks mitte mõnikord Portillo mängu panna? praegusel hetkel poleks minu arust võimalik Rauli näiteks Morientesele eelistada
järgmisel hooajal kui Morientes tagasi tuleb ja ta ikka alati pingil passima peab, siis see küll aus ei oleks.... Raul ei ole nii hea et teda oleks mõnikord patt pingile jätta... hea aga mitte NII HEA!
ja kaptenipaela ma annaks küll kellegile teisele, kasvõi Helguerale
järgmisel hooajal kui Morientes tagasi tuleb ja ta ikka alati pingil passima peab, siis see küll aus ei oleks.... Raul ei ole nii hea et teda oleks mõnikord patt pingile jätta... hea aga mitte NII HEA!
ja kaptenipaela ma annaks küll kellegile teisele, kasvõi Helguerale
Küllap Mori ja Portigol ka mängu saavad. Camacho pole nagu Queiroz, kes vahetusi kardaks teha. Kui Camacho tahab Morit tagasi, siis peab tal ka plaan olema tema kasutamiseks.
Moro tõmbab uttu Kosilaste nimekiri aina pikeneb ja pikeneb ja ilmselt tuleb teile ka veel neljas ründaja, siis on ilmselt Morol uks, aga üks staar jääks pingile või müüdaks ka vele maha, kes see oleks? Ronaldo? Raul? Esimesest variandist oleks hirmsalt huvitatud Inter
Tegelt oleks tore, kui me nüüd Xabi ja Luisao saaksime. Perezil veel enne valimisi homseni aega, tehku kiiremini!
Aga kui sa tahaks, et Raul jääks(realifänn), siis tekkiks asi, mis ei meeldiks Robinhole.
Päikest!
Kommentaar