Aga.. teemasse. Spekuleeriks siis, kes finaalis DMi mängib. Ma ei usu, et selleks on Illarra. Musklit jääb keskväljal liiga väheks. Seega .. kas remonditakse Khedira ära.. või Casemiro. Või üks keskkaitsjatest. Ramos kõige liikuvam neist, ehk siis tema. Samas Pepe on mõned head aastad tagasi üsna palju seal mänginud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Real Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustMõlemad finaalivariandid on täitsa huvitavad ju.
Madriidi derby (ilmselt esmakordne ühe linna vastasseis CL ja tema eelkäijate ajaloos) ja Mourinho vs Real.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kuuraa Vaata postitustõnnitlused ka minu poolt! mis see ronaldo cele tähendama pidi, keegi teab?
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustEh, kui seda kümmet sõrme mõtlete, siis võiks ju mõista, mida tähendab La Decima Reali jaoks. Kas ma haistan solvunud Bayerni fänni nurinat?
Aga muidu Pep tegi algusest peale kõik vastupidi sellele, mida tulnuks pärast teist mängu teha. Seega real vääris võitu.FC Barcelona kui institutsioon oli perioodil 06.2010-06.2015 rahajanus korralageduse küüsis, mille ekstreemse kronoloogia leiad harimise mõttes siit: http://lucasammr.com/2015/01/29/from-throne-to-gutter/
Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca! Visca el Barca!
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustEh, kui seda kümmet sõrme mõtlete, siis võiks ju mõista, mida tähendab La Decima Reali jaoks. Kas ma haistan solvunud Bayerni fänni nurinat?
Käemärgid täendasid loomulikult uut CL-i väravaterekordit
Kommentaar
-
Algselt postitas kuuraa Vaata postitustõnnitlused ka minu poolt! mis see ronaldo cele tähendama pidi, keegi teab?
Kommentaar
-
Ok, ma olin värava ajal üsna sillas ja ei pannud tähele (sellepärast ka märge eelmises postis, et kümme sõrme), et seal selline tagamõte oli. Aga samas, väide nagu Ronaldot huvitaksid ainult isiklikud eesmärgid, Bayerni fänni poolt antud hetkel jätab sellise mulje (siiski väljendasin küsimusega oma "väite" ebakindlust). Finaali jõudmine siiski samm La Decima suunas ju on. Ma ise eelistaks uskuda, et ta üritas ikka mõlemale viidata. Üsna masendavad on siiski need Ronaldo vastased kommentaarid aga mis seal ikka, pole need esimesed ja kindlasti ka mitte viimased.
Ehk siis, härra keskmine Barca fänn võiks ju lugeda kogu postituse, mitte ainult selle osa, mis annab võimaluse nutma hakata.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar