Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
nii ründav koosseis. hakkan jubedalt värisema see hooaeg, kui vastase käes pall. ja miks müüdi maha klubi nr. 1 väravavaht. selle asemel hakkatakse nüüd eelmise hooaja varuväravavahti kasutama. just nüüd oleks enim hea väravavahi tuge vaja mil kaitse nii haavatav on
nii ründav koosseis. hakkan jubedalt värisema see hooaeg, kui vastase käes pall. ja miks müüdi maha klubi nr. 1 väravavaht. selle asemel hakkatakse nüüd eelmise hooaja varuväravavahti kasutama. just nüüd oleks enim hea väravavahi tuge vaja mil kaitse nii haavatav on
Casillas on senimaani tegelikult ju üsna korralikult mänginud. 4 head mängu juba selja taga. Kaitsvapooliku positsiooni pärast olen ise ka natukene mures.
Oleks pidanud Neueri tooma. Siis pole kaitsvat poolikut vajagi. Siis võiks ka veel mõne kaitsja maha kanda.
Aga ilma tögamiseta rääkides, siis küll korrektse ja korraliku sakslasena Toni Kroos seda tegema hakkab. Iseasi kui edukalt.
Niipalju kui Saksa foorumit jälginud olen, siis Kroos ei pidavat kaitsefaasis just liiga hea olema, pigem Khedira või Illaramendi (mis tüüpi CM viimane üldse on), pakutud koosseisuga vast siiski peale ei minda.
oota misasja real andis oma parima väravavahi niisama ära ve. mul just oli puhkus mallorcal koos kenade libudega ja pole siin hästi kursis asjadega vahepeal olnud. mida kurdadit, mis neil tolgustel arus on. õnneks saab poodi juba alkoholi järele minna
oota misasja real andis oma parima väravavahi niisama ära ve. mul just oli puhkus mallorcal koos kenade libudega ja pole siin hästi kursis asjadega vahepeal olnud. mida kurdadit, mis neil tolgustel arus on. õnneks saab poodi juba alkoholi järele minna
Ühiskonnale oleks parem kui see puhkus olekski kestma jäänud..
Kommentaar