Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ühesõnaga sa arvad sama, mis mina. Beckham pingile!
naiivitarid ilmselt seda kunagi juhtub... ja ilmselt mingisugune Xabi võtaks Becksi koha, MEGAIRW
Võta teadmiseks, et keskpooliku positsioonil on Xabi kohe kindlasti Beckhamist etem. Beckham jookseb ja taklab nagu tüdruk. Samas on sul õigus selle koha pealt, et Beckhami pingile ei jäeta. Seda eelkõige sellepärast, et muidu Aasia tüdrukud äkki ei ostaks Beckhami särki.
igal olevusel siin maamunal on õigus oma arvamusele
Ma ei tea, mida teie arvate, kuid mina oled veendunud, et Vieirat me Valges särgis ei näe. Ja ega ma teda eriti ei oota ka, samas ei saa salata, et praegustest valikutest oleks ta etem. Ideaalseim variant oleks muretseda üks asjalik keskkaitsja ning Helguera Becksgirli kõrvale nihutada.
Miskipärast arvan, et kedagi juurde ei tuua ning Pavon ja Samuel moodustavad meie keskkaitse paari järgmiseks hooajaks.
Ma ei tea, mida teie arvate, kuid mina oled veendunud, et Vieirat me Valges särgis ei näe. Ja ega ma teda eriti ei oota ka, samas ei saa salata, et praegustest valikutest oleks ta etem. Ideaalseim variant oleks muretseda üks asjalik keskkaitsja ning Helguera Becksgirli kõrvale nihutada.
Miskipärast arvan, et kedagi juurde ei tuua ning Pavon ja Samuel moodustavad meie keskkaitse paari järgmiseks hooajaks.
no sa oled vist midagi maha maganud... Vieira on samahästi kui kohal ju
Ivan jääb ikka keskkaitsjaks... ja Pavon ilusti pingile...
no sa oled vist midagi maha maganud... Vieira on samahästi kui kohal ju
Ivan jääb ikka keskkaitsjaks... ja Pavon ilusti pingile...
Tänases SL Õhtulehes oli kirjas, et Fierontino Perez teatas, et läbirääkimised Arsenaliga ebaõnnestusid.
Praegu just juhtusin kuulama Eurosport Newsi ja seal Wenger viitas, et Vieira ise tahab minna, öeldes kui ta läheb, siis ta teeb suure vea.
Reali pool aga ütles, et läbirääkimised on läbi.
Kommentaar