Algselt postitas rixxer
Vaata postitust
Samuti usun ma üleüldse, et meedia kujundab liialt superstaaride mainet. CR võib ju liialt geeli pähe toppida ja jalakarvu rasseerida ja kikivarvukil seista (jah, see on päris halenaljakas ), aga samas uudised, et ta vähihaigele lapsele raha saadab või ei tee endale tatokat, kuna siis ei saaks enam verd anda, need ei jõua kusagil ajalehe esikaantele.
Sama käib paljude teiste staaride kohta. Meedia on alati toppinud ja jääbki toppima mingit kollast ebaolulist saasta esikaantele ning samas vahest isegi ei maini, kui needsamad härrad millegi hoopis märkimisväärsemaga hakkama saavad.
Ja ausaltöeldes on üleüldse naljakas lugeda/kuulata ükskõik kumbasid fänne siis (culesid või madristasid) tegemas maha vastaste mängijaid erinevatel põhjustel. Näiteks Reali fännid sõimavad Busquesti või Alvesi või isegi Messit daivimises ja kätega vehkimises, kui enda suurim staar on enamus karjäärist kõige osavam daiver ja jonnipunn platsil olnud (jah, viimastel aastatel oluliselt vähem). Või siis täpselt vastupidi - Barca fännid CRi jt sõimamas teesklemises, kui endal Alvesid ja Albad veerevad pidevalt maas.
Milleks üldse selline sitaloopimine? Kergem oleks need nn põhitrollid (jaalo, count jms) igno listi panna ning normaalsete kasutajate harvadest katusesõitmistest mitte välja teha.
Just my 2 cents. Võibolla pole ma piisavalt kaua foorumielu elanud ning ajan mingit ebaloogilist pläma. Sellisel juhul ärge näkku lööge.
Rixxerile teadmiseks: päris "uus fänn" ma pole. Terve 21 sajandi Barcat toetanud, ajaloolised raamatud jms ka läbi lugenud. Aga alati üritanud mängu ja mängijate tegemisi neutraalse pilguga vaadata, sellepärast vast ei taple ning sõimle konkurendi fännidega igal võimalusel
Kommentaar