Hui ongi !!!!!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas Respect Vaata postitustRonaldo on maailma parim jalgpallur!!
Kommentaar
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustkas te neelate mujal ka nii nagu foorumis?FORZA FIORENTINA!
Kommentaar
-
Aga kui nüüd tõsiselt rääkida, siis see pigem oli kui ei olnud punane kaart, kuna Medel ilmselgelt löögi liigutuse tegi. Realitarid võiksid vähe koomale tõmmata, arvestades teie meeskonna reputatsiooni Daiver Maria ja Krissu ja Pupu ja muude lohhide poolt. HAHAHHA, Barcal aint võidud ja juba pambud hüppavad, ma ei oska siin muud öelda, et kadeduseuss möllab jälle.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marqueno Vaata postitustAga kui nüüd tõsiselt rääkida, siis see pigem oli kui ei olnud punane kaart, kuna Medel ilmselgelt löögi liigutuse tegi. Realitarid võiksid vähe koomale tõmmata, arvestades teie meeskonna reputatsiooni Daiver Maria ja Krissu ja Pupu ja muude lohhide poolt. HAHAHHA, Barcal aint võidud ja juba pambud hüppavad, ma ei oska siin muud öelda, et kadeduseuss möllab jälle."Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
-
Algselt postitas semendisaar Vaata postitustma ei sa aru miks kohtuni kätt ei näinud kui barcelona mängial oli puhas käsi ja kohtunik ise oli seal samas"Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."
Kommentaar
-
kas teil seal liigas on ka sel aastal sama reegel, kus käsi = kollane? ot: eilses reali mängus nõnda Kaka susserdas kollase ja pendla enda võistkonna kasuks.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Tegelikult on asi lihtne - Barcelona meeskonna näol on tegemist illuminaatide seltskonnaga kes kasutavad oma salakavalate judeokristlike plaanide saavutamiseks vabamüürlaste sahtliorganisatsiooni UEFA. Nende jumalavallatu hollandlasest sektiliider Cryuff kaevas 89ndal aastal Jerusalemma lähedalt arheoloogilistel väljakaevamistelt välja Hitleri tiibetist leitud 4nda teemanttsakra taseme puusliku, peale mida omandasid neil aastail sündinud kasvandikud ebaloomulikud ja kurjad võimed (vaata ka Lina artiklit "Messi ja saatanlikud numbrid"). Netiportaali alkeemik.ee andmeil on Pluuto sel aastal ohtlikult Jupiteris ennustamaks ette kolmekordset kataklüsmi (liiga, karikas, meistrite liiga) peale mida antikristus ise ilmuma pidavat. Jääb üle loota et valguse rüütlid, Kaunis Ronaldo, Pepe ja Ramos viimase apostli Jose "erivajadustega" Mou abil kurjad illuminaadid peatavad ja õigluse jalule seavad.
Kommentaar
-
Algselt postitas R.Madridista Vaata postitustGrigory sa võid ametlikult triibulist vormi kanda...
Kommentaar
-
Ma mõtlesin, et ei torgi aga okei, omaarvamust mul pole mõtet siia kirjutada, sest see oleks nagunii juu kallutatud. Aga Vaatasin ka mängu läbi neti AL Jazeera kaudu (alati satun sinna, inglise keelne komm, norm stuudio külalised jne.) Kaks härrasmeest,kellest üks oli I. Wright i, taunisid siiski Fabregast. Kuna araablaste tv kanalitel on raha nagu muda siis näidati ka aegluubis ja lähedalt olukorda, pigem oli Medeli liigutus selline lõuanõks stiilis tsevoo bl........ aga kindlasti mitte löök. Kusjuures vihjati, et tegu oli suht tahtliku provokatsiooniga, sest Medel oli eskväljal suht kunn ja Barca mäng oli sealt kaudu häiritud.
Selline siis oli antud härrase komm asjale. Kuna eelpool toodud härrane pole ei Barca ega Reali eest mänginudja ka Fabregas pigem esindas tema kunagist koduklubi siis on see seisukoht minu jaoks respekteeritav.
Kätte olukorrad olid minujaoks sellised pigem, et kaart oleks ebaõiglus pigem.
Mul pole mingitki kana kitkuda siin foorumis aga kohati on juu teiste teha, et "kohalikud" liiga roosiliselt oma mansat ei näeks.Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar