Algselt postitas rixxer
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Muideks Sakslastel ja paljudel teistel riikidel on kaks karika sarja, aga Hispaanias vaid ùks! See teine Saksamaa karika liiga oli midagi sellist 30 aastat tagasi, kus màngisid proffid suva ehitajate, vôi kooliôpetajade vastu! Prantsusmaal on siiani selliseid juhtumeid, kus poemùùjate klubi on jôudnud isegi karika finaali. Hispaanias sellist nalja ei juhtuks.Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustkui Messi virutas palli latti ja see maad puudutas, sest mulle tundus see olevat joone taga, kuigi kuulsin, et olevat olnud joone peal
Kommentaar
-
Üllatus, üllatus, Marca märkis Messi esimese värava Atleticu vastu omaväravaks. Hetkeseisuga siis kuldse saapa arvestuses 21 ja Pichichi arvestuses 20 väravat.
Üldises plaanis vaadates see on ikka parasjagu ulme. Kuigi ma hooaja alguses arvasin, et praegust rekordit (50) ta vast ei ületa, kuna suuremat rolli hakkavad mängima Villa ja Alexis, väidan ma praegu, et Messi lööb hooaja lõpuks 60(+/-2) väravat.
Kui nüüd kaitsest rääkida, on selgelt märgata Pique ja Puyol-i tagasitulekut. Terve meekond tunneb end kindlamana ja vähem vääratusi tundub olevat. Seetõttu peaks suve prioriteet olema uus keskkaitsja. Mingi aeg tagasi lugesin, et skaudid käisid N'Koulou-d jälgimas. Ise kahjuks ei tea temast midagi. Aga mis saab siis Mascherano-st? Poolkaitsesse ta enam ei kõlba ning olla 4/5 keskkaitsja poleks ka vist kõige parem lahendus.
Kommentaar
-
Algselt postitas FcBarca Vaata postitustPalju siis Leol on 83 või 84 ?! Erinevad allikad ütlevad erinevaid arve . Täpsustaks ehk keegi .
"Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar