Ärge nüüd Rivaldot ka ära unusta
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Barcelona
Collapse
X
-
Algselt postitas emline Vaata postitusteks ole siin küsimus selles, kui palju mängib kellegi jaoks mängus rolli esteetika ja kui palju reaalsed tulemused...
Kommentaar
-
Algselt postitas indahell Vaata postitustno omalajal oli deco ja vanbommel ka ikka head mängjad. minu arust erilist vahet neil pole.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Algselt postitas indahell Vaata postitustno omalajal oli deco ja vanbommel ka ikka head mängjad. minu arust erilist vahet neil pole.Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
Kuuldavasti tegi siis Anzhi Barcelonale 250M € pakkumise Messi kohta (enne tolle lepingupikendust), mille Barcelona pidi vastu võtma, kuna see oli väljaostusumma Messi eelmises lepingus. Lisaks sellele pakkus Anzhi Messile 90M € 3-aastast lepingut (mingi umbes 550k nädalas).
Messi muidugi lükkas selle tagasi, aga see vist on läbi aegade kõige kõvem diil, mida üldse ametlikult kellegi eest pakutud on.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustKuuldavasti tegi siis Anzhi Barcelonale 250M € pakkumise Messi kohta (enne tolle lepingupikendust), mille Barcelona pidi vastu võtma, kuna see oli väljaostusumma Messi eelmises lepingus. Lisaks sellele pakkus Anzhi Messile 90M € 3-aastast lepingut (mingi umbes 550k nädalas).
Messi muidugi lükkas selle tagasi, aga see vist on läbi aegade kõige kõvem diil, mida üldse ametlikult kellegi eest pakutud on.
Seega ma täna ei usuks väga neid jutte.Coraje, corazón y cojones.
Kommentaar
-
Algselt postitas Punkt Vaata postitustMa nüüd täpselt ei ole viitsinud järgi uurida, mis päeval see uudis Hispaanias avaldati, aga niisama infona, et täna on seal riigis el día de los Santos Inocentes ehk meie keeli on seal naljapäev. Umbes nagu mujal maailmas on levinud 1. aprill naljapäevana.
Seega ma täna ei usuks väga neid jutte.
E. eile siiski http://sport.postimees.ee/1086290/ve...-messit-muuma/Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Punkt Vaata postitustMa nüüd täpselt ei ole viitsinud järgi uurida, mis päeval see uudis Hispaanias avaldati, aga niisama infona, et täna on seal riigis el día de los Santos Inocentes ehk meie keeli on seal naljapäev. Umbes nagu mujal maailmas on levinud 1. aprill naljapäevana.
Seega ma täna ei usuks väga neid jutte.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar